Cristina Pedroche i David Muñoz es troben en el millor moment de la seva carrera professional, però també personal. Ara mateix estan centrats en l'arribada de la seva futura filla. En tan sols unes setmanes la col·laboradora sortiria de comptes i donaria la benvinguda al món al seu nadó. Tot està a punt per a la seva arribada.

A més d'aquesta dolça espera que hi és a punt d'arribar a la seva fi, a David Muñoz i a Cristina Pedroche no paren de ploure-li les ofertes de treball i els reconeixements. Aquesta setmana DiverXo ha estat guardonat com el tercer millor restaurant del món. 'Zapeando' ha connectat en directe amb el xef, mentre la presentadora es trobava en plató al costat dels seus companys. "Que maco és el meu marit!", ha expressat la col·laboradora tot just veure'l.

Cristina Pedroche millors restaurants

David Muñoz està molt feliç per la notícia, encara que no molt content perquè sempre vol ser el número u. "Estem contents, però no feliços". "És molt pesat!", s'ha queixat Pedroche des de plató. Això una persona molt competitiva i s'exigeix massa, la pressió és màxima. "Mai no està content. Un dia guanyarà el número u i dirà: 'I ara què?'". "La majoria de dies no m'aguanto a mi mateix, així que imagina't la Pedroche", ha afirmat el xef. "Però t'estimem igual, amor," li ha dit la col·laboradora des del plató.

Cristina Pedroche i David Muñoz ja tenen tot preparat per a l'arribada de la nena

El programa ha aprofitat per preguntar-li sobre la seva futura paternitat, un dels seus somnis més grans. "No estic nerviós pel nadó, estic en tensió perquè vull que tot surti bé: que el nadó estigui bé, que Cristina sigui feliç amb el seu part, perquè té les seves cosetes, i és molt pesada".

David Muñoz i Cristina Pedroche petó XARXES

"Tinc unes ganes boges de conèixer la meva filla i tinc unes ganes boges de fer-la riure. A Cristina no li agrada gaire que digui això perquè quan dic que només la vull fer riure sembla que és perquè no vull canviar bolquers", ha explicat Dabiz en clau d'humor. David Muñoz somia fer un plat al seu restaurant que porti el seu nom, la seva màxima creació. "Per posar-la en un plat, primer he d'olorar-la". "Tinc pensat que a la meva filla als dos anys ja li ensenyaré a cuinar fabada", ha fet broma.

I precisament el seu nom és el misteri més gran. Cristina Pedroche i David Muñoz guarden amb recel el futur nom de la nena. A la col·laboradora li hauria agradat que es digués com la seva mare o la seva àvia, però no són noms prou moderns per a això. A elles els hauria agradat, però a Pedroche no. La nena s'hauria dit Dominga. El matrimoni prefereix un nom més modern i que els descrigui, una bogeria de les seves, com per exemple Kènia o Àfrica.