Des de fa ja un temps, la col·laboradora del programa Zapeando de La Sexta, Cristina Pedroche, viatja sovint a Barcelona durant els caps de setmana. El motiu no és cap altre que el restaurant que el seu marit, el xef David Muñoz, acaba d'obrir a la capital catalana, GoXO. Concretament a la planta baixa d'un hotel ubicat en el centre comercial L'Illa diagonal, al districte de Les Corts. Unes escapades fins a la capital catalana que serveixen a Cristina Pedoche per conèixer més a fons la ciutat, i descobrir nous racons que li encanten. Tant, que no dubta a mostrar-los a través de les seves xarxes socials.
En les últimes hores ha volgut compartir amb els seus gairebé tres milions de seguidors, que es diu aviat, quin ha estat el restaurant de Barcelona que ha visitat i l'ha fascinat. Ho ha fet amb un muntatge de sis fotos que ha compartit en les seves històries d'Instagram. Un establiment molt aclamat pel públic, de cuina japonesa i ubicat en ple centre de la ciutat, just al costat del cèntric carrer Via Laietana. El restaurant de Barcelona que ha fet les delícies de Cristina Pedroche, a continuació:
L'emoticona d'una cara bavejant i un cor vermell passió. Aquest ha estat el missatge de Cristina Pedroche per donar a conèixer el local de menjar que ha visitat a Barcelona i li ha encantat. Parlem del restaurant especialitzat en menjar japonès, Koy Shunka, ubicat al costat de Via Laietana, concretament al carrer Copons. Un restaurant que molts consideren com el millor japonès de Barcelona i que el xef Hideki Matsuhisa va obrir l'any 2008 amb la intenció de traslladar el menjar nipó fins a la capital catalana.
El seu preu per persona s'acosta als 100 euros aproximadament, amb dos menús principals a elegir, un amb menys plats i un altre amb més. Uns plats que recentment ha degustat la col·laboradora de Zapeando i no ha dubtat a presumir a través de les seves xarxes socials. Una publicació en la qual Pedroche ha aprofitat per esmentar tant el compte d'Instagram del restaurant, com del xef japonès, per fer més promoció del local, per si en el dia d'avui hi hagués algú que encara no sabés de la seva existència. Estem parlant d'això:
Aquesta, però, no és la primera vegada que la televisiva mostra la seva fascinació pels restaurants de Catalunya. Al juny del 2021, tal com hem mostrat en la fotografia que hem adjuntat al principi d'aquest article, Pedroche va visitar la ciutat de Girona i no va perdre oportunitat per apropar-se fins a El Celler de Can Roca, amb David Muñoz, per gaudir de tota una experiència gastronòmica. A més, setmanes més tard, la de Zapeando va tornar a Barcelona i va confessar que sempre que ve ha de menjar fuet, embotit que li encanta i no troba a Madrid.
I és que Cristina Pedroche és una amant del bon menjar, tal com ella presumeix a les seves xarxes socials, gairebé diàriament, amb fotos i vídeos de tot el que es prepara per dinar o sopar, fent enveja als seus seguidors. Plats, la majoria, dels diversos restaurants que té el seu marit, ja siguin de Diverxo, StreetXO o del GoXO. I és que no hi ha res com viure amb el millor xef del món, premi que Muñoz es va emportar a París a mitjans de setembre després de ser reconegut amb el guardó que atorga The Best Chef. Quin serà el següent restaurant que Pedroche descobreixi a Barcelona i la deixi sense paraules?