Pot ser que el seu nom no et soni tant com Ferran Adrià o Jordi Cruz, però Sergi Arola és un reconegut xef que fins i tot ha guanyat estrelles Michelin. Era un crac a la cuina espanyola. Però els negocis no li van anar massa bé. Va acabar arruïnat i devent un a Hisenda ni més ni menys que 985.000 euros.
Sergi Arola va aconseguir situar-se dalt de la cresta de l'onada quan el seu treball va ser reconegut amb dues estrelles Michelin. Tanmateix, els negocis d'aquest cuiner estrella van tenir alguns alts i baixos. No és fàcil mantenir sempre el nivell en l'hostaleria. Fins al punt que va acabar amb un deute de gairebé un milió d'euros amb el fisc.

Sergi Arola se'n va a Xile a buscar fortuna
Quan va tocar fons se'n va anar a Xile. I allà va aconseguir remuntar. Al país sud-americà es va convertir en tota una celebritat culinària. Va participar en programes de televisió com MasterChef Chile, El discípulo del chef y Parrilleros Space: Los fuegos se encienden, aconseguint una gran repercussió.
A més, Arola va posar en marxa alguns negocis. Un d'ells es diu Lola by Arola, un lloc on serveixen tapes espanyoles com a sangria, aigua de València, croquetes, pa amb tomàquet, pop a la gallega, o taules d'embotits.
Triomfa en els negocis i en l'amor, i desapareix de la llista de morosos d'Hisenda
Però això no és tot. Sergi Arola també es va aventurar a Mèxic, al restaurant Orfebre Cocina Artesana, un restaurant, que és a l'hotel de luxe JW Marriott Monterrey Valle, com a assessor culinari.
No només li va anar bé en la feina. En l'amor també va triomfar. El 2019 va donar un taller de cuina i va conèixer Francisca Laree, una infermera que al final va acabar sent la seva esposa des de desembre de 2020.

A més, val a dir que, a la publicació de l'última llista de morosos d'Hisenda, Arola ja no figurava en ella. Es desconeix si és perquè ha aconseguit saldar el seu deute o perquè l'afecta el canvi de criteri del Tribunal Suprem.