La mort d'un discjòquei en actiu sempre és tràgica per la seva joventut i pels fans que deixa perplexes. Avicii era d'Estocolm i  va morir la setmana passada als 28 anys a Oman, al Golf Pèrsic. Feia dos anys que s'havia retirat per consell mèdic. Aleshores cobrava un quart de milió d'euros per bolo. El 2014 , amb només 23 anys ja era el tercer DJ del món després de Calvin Harris i David Guetta. Va guanyar 23 milions d'euros aquell any. La seva fortuna no el feia feliç i la seva família ha reconegut que el suec es va suïcidar. El portal TMZ revela ara com ho va fer: trencant una copa i clavant-se els cristalls provocant-se ferides fins a dessagnar-se. Algunes fonts sostenen que es va autoinfligir ferides al coll i d'altres que als canells. El seu nom, Avici, prové del lloc més fosc de l'infern budista, on van a parar els assassins. El documental de la seva vida és a Netflix, Avicii True Story:

El seu alcoholisme el va fer patir una pancreatitis que li va suposar que li extirpessin la vesícula biliar i l'apèndix. Els metges li van dir que o deixava els escenaris o moriria. Al final va ser a l'inrevés: ha mort lluny dels plats i les meses de música electrònica. Algunes fonts sostenen que els seus problemes no només eren físics. La seva família ha dit que Avicii "lluitava amb pensaments sobre el significat de les coses, la vida i la felicitat. No podia aguantar més. Volia trobar la pau". 

EFE

Als festivals de música electrònica li reten minuts de silenci o el millor homenatge: punxar la seva música. Impossible no recordar un DJ català que tenia fins i tot certa retirada física amb Avicii. Ens va deixar també jove per una sobredosi als 32 anys. Era Aleix Vergés, Sideral.