Cada vegada són menys els i les famoses sense la seva pròpia sèrie documental. Una de les darreres en incorporar-se a aquesta categoria és catalana i una reina de les xarxes socials: Aida Doménech. Coneguda internacionalment com a Dulceida, la de Badalona és una estrella del gremi. De fet, la pionera a l'estat espanyol. Té 3'2 milions de seguidors i un petit imperi entre mans, com ara una agència de representació de VIPS que funciona i molt. La seva nòmina inclou gent com Anabel Pantoja o Nagore Robles, entre moltes d'altres figures de la televisió, per exemple. Dulceida s'ho ha treballat de valent, també la seva mare Anna Pascual i l'equip que les envolta. No és la flor d'un dia, ni molt menys. I recull els fruits del que han anat sembrant durant anys.
La sèrie ens permet endinsar-nos en el dia a dia de la Dulceida, i a més a més en un moment emocional complicat per a ella. La separació de la seva dona, Alba Paul, ha estat molt present durant la gravació dels capítols. L'Aida es trenca es més d'una ocasió i l'espectador pot comprovar fins a quin punt li ha fet mal la separació. La vulnerabilitat és potser l'aspecte més cridaner del format, perquè la vida que es projecta a les xarxes, a les campanyes de publicitat o al famós festival 'Dulceweekend' és la d'una dona vitalista, feliç, amb una vida de somni. Per això sobta veure-la plorar, anar al psicòleg, buidar-se amb els seus íntims amb les penes i inseguretats que de cop i volta han aparegut en la seva existència. També hi ha moments divertits i molt personals, com el problema de salut que va patir a les seves zones íntimes i que es va fer molt famós. Si volen saber de quin problema estem parlant, el trobaran a la plataforma Prime Video. Allà trobaran tots els detalls.
La sèrie també ens permet conèixer a un dels membres menys populars de la saga Doménech Pascual. Precisament el pare de l'Aida i el seu germà Àlex, en Salvador. L'home potser és familiar per als fans molt fans, però la resta no estàvem al cas. I és un senyor peculiar, atenent a la forma que té d'expressar-se. Fa una petita aparició en un dels capítols, però no deixa indiferent: un dinar familiar on deixa anar algunes frases al·lucinants. Per exemple, que considerava a l'actual reina de les xarxes i tot una icona d'estil d'una forma molt vulgar, amb un punt pejoratiu. Sona dur, però ho fa des de l'estima. Ho explica així: "Tuvo su época, hablando claro, de choni, porque parecía una choni. Yo no me esperaba que llegara dónde ha llegado". I ha arribat lluny, ben lluny.
La relació de la badalonina Dulceida amb en Salvador té el seu què: s'estimen molt, però "te peleas mucho con el porque es bruto, pero yo siento que si me desmayo está mi padre como agarrándome". L'Aida, i no nosaltres, el defineix com "bruto". Una consideració que explica el passatge anterior, o la frase que havia dit segons abans: "Aida, desde que nació, te reías mucho, te hacía mucha gracia, pero guapa, guapa, no era". En su opinión, "con 8 años o así empezó a cambiar". Després el moment choni i tot el que vindria després. Considera, això sí, que si ha arribat tan lluny ha estat per mèrits i feina duríssima. Però "que se dedicara a esto yo no lo hubiera dicho nunca".
En Salvador, geni i figura. Parla poc al documental, però cada paraula és or.