El xef britànic Gordon Ramsay és un dels més famosos i reconeguts del món. Amb més de 20 restaurants a tot el món, sap el que és bo i el que no a la cuina, i recentment va confessar el que mai no demana del menú d'un restaurant.

Suggeriments de Gordon Ramsay

El 'Mirror' va ser l'encarregat de revelar els costums del xef quan va a un restaurant, i què fa per no equivocar-se i demanar sempre els plats més frescos. D'acord amb l'esmentat mitjà, quan Gordon Ramsay va a un restaurant amb menú, mai no demana la sopa del dia. Ell assegura que el més probable és que sigui menjada de la que el restaurant està tractant de desfer-se, o una cosa que era al menú del dia anterior. "Pregunta quina va ser la sopa del dia d'ahir abans del plat especial d'avui. Pot ser el cas que sigui la sopa del mes", va dir el cuiner amb el seu peculiar sentit de l'humor.

De la mateixa manera, segons el ressenyat per Gastronomía en el seu lloc web, va suggerir que una de les millors maneres de descobrir què és el millor del menú quan visites un restaurant nou és simplement preguntar-li al cambrer. "Depende del restaurant, però els cambrers solen provar la majoria dels plats del menú i poden donar-te una idea del que ha afegit el xef" i va agregar que els cambrers li solen donar "grans recomanacions". A més, el xef precisa que desconfia dels restaurants que abusen, per referir-se a les seves especialitats, de frases com "els millors del món", "famosos" o fins i tot els millors del país. Finalment, Gordon Ramsay recomana no fiar-se dels menús amb gaires plats principals.

Gordon Ramsey i la seva carrera professional

Gordon Ramsay és un xef, restaurador, autor i personalitat televisiva britànic. És conegut per la seva personalitat irascible i el seu enfocament exigent a la cuina. Ha estat honrat amb 16 estrelles Michelin al llarg de la seva carrera, i és considerat un dels millors xefs del món. Va néixer a Johnstone, Escòcia, el 1966. A l'edat de 19 anys, es va mudar a Londres per estudiar cuina. Després de graduar-se, va treballar a diversos restaurants d'alta cuina, incloent l'Aubergine, on va guanyar la seva primera estrella Michelin.

El 1998, va obrir el seu primer restaurant, el Restaurant Gordon Ramsay, a Londres. El restaurant ràpidament va obtenir tres estrelles Michelin, el que el va convertir al restaurant més jove del Regne Unit en rebre aquesta distinció. El xef ha continuat obrint restaurants a tot el món, i actualment té més de 20 establiments a la seva cartera. El xef també és conegut pels seus programes de televisió. Ha presentat diversos programes de cuina, incloent 'Hell's Kitchen', 'MasterChef' i 'Kitchen Nightmares'. Gordon Ramsay és un defensor del bon menjar i la cuina d'alta qualitat. És un ferm creient en l'ús d'ingredients frescos i de temporada, i en la importància de la tècnica i la precisió a la cuina, així que la seva opinió i suggeriments sobre el menjar són molt ben valorats.