"Premsa espanyola, manipuladora". És un dels crits més escoltats aquesta setmana. Després de les garrotades de diumenge, la reacció dels ciutadans és de rebel.lió, contra les porres i contra la premsa que no van prioritzar aquesta informació. El dia del referèndum la novetat va ser la policia colpejant ciutadans. Això encara no havia passat en el procés. Ja s'havia votat en una consulta sense efectes jurídics el 9-N, per tant la notícia era la violència policial. I així ho van veure els mitjans internacionals posant a portada les agressions. El relat dels mitjans de Madrid, encara que s'instal.lin en hotels de Barcelona, no ha estat tan contundent com les castanyes i d'això la ciutadania n'ha pres nota. Farreras és dels pocs que se salven. En Blau porta dies explicant que La Sexta és l'única cadena estatal que s'ha molestat a fer un seguiment global de la notícia de l'any. Però manifestants descontents és una redundància: tot qui es manifesta és perquè no està satisfet. I Farreras va acusar els manifestants d'atacar-lo i amenaçar-lo a la sortida del Parlament. Els vídeos i les xarxes han parlat.
Tres moments del director d'Al rojo vivo que ha confós el títol del seu programa amb la vida. A les imatges sortint de la Ciutadella no s'hi veu res que no es vegi a qualsevol mani, contra les retallades, els toros o el matrimoni gay. Crits de mentiroso, manipulador i xiulades. La xarxa no li perdona a Farreras que exagerés el moment i li han retret:
Els mossos el van acompanyar per evitar mals majors, ell prefereix dir-ne escortar. Diu que li va costar déu i ajuda sortir del Parlament a l'Estació de França, però pel pas que porten són com a molt 10 minuts. Potser sigui inèdit per a Ferreras, però qualsevol periodista que ha cobert vagues, manis, concentacions o el 15-M sap el pa que s'hi dóna i l'escena no és perillosa. Més agressiu va ser prendre un micro de La Sexta a Hilario Pino i no va córrer tanta tinta.