Poc us parlem últimament de Gessamí Caramés Núñez. Sona a nom antic, però és molt nou, molt fresc i molt casolà. Molt de 'Cuines', el programa el qual presenta un parell de dies a la setmana la xef més reconeguda de TV3 a l'actualitat. Gessamí Caramés, coneguda per dir 'Meleta de Romer' cada vegada que tasta un plat, també té vida fora de TV3. Vida... o vidorra. A la cuinera especialitzada en postres li encanta viatjar, sortir de casa i passar-ho pipa.
Nascuda a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre, Tarragona) la Gessamí té 30 anys i se sent a la flor de la vida. Segueix gaudint d'una eterna joventut, a la vegada que compagina el seu oci amb el seu lloc de feina a TV3 i els seus hobbies com el d'escriptora. I és que la Gessamí ho té tot: és presentadora d'una tele d'èxit, el seu programa el mira cada dia molta gent, ha escrit ja un llibre ('Meleta de Romer, 2021), té un restaurant a l'Ametlla i penja fotos simulant ser una "vigilante de la playa". Brutal, fixin-se:
A la foto, Gess lluu espaterrant. Sembla, per les últimes fotos que ha publicat, que està passant el Nadal a República Dominicana entre palmeres i aigües turqueses i aprofita totes les fotos que es fa per tal de promocionar-les a les xarxes socials creant així una enveja sana als seus seguidors, que flipen. Un d'ells li diu que és "meleta de romer", mentre que un altre li desitja unes "bones festes". El millor és el comentari de sa germana, la Nerea: "Vaya pibón de germana que tinc". Tal qual. Confirmem.
Ubicada a Isla Saona, Caramés enamora tota la seva plèiade de followers, que la premien amb gairebé dos mil 'M'Agrades'. El nostre el té amb aquest article, on ens n'alegrem molt per com li va de bé tot. Fantàstica, Gess, et seguim cada dia al 'Cuines'. Ens agrades tant com en Marc Ribas -més conegut per ser el 'Geyperman' de la Mediterrània- i això ja és molt dir. De xef a xef i tiro perquè em toca.
Pastissos, cafès i 'garrote'
'Garrote' és la paraula clau de Martin Berasategui, un dels xefs més famosos a nivell estatal. Amb aquest mot tan especial, que simbolitza la força i l'ímpetu del cuiner/a, Berasategui anima tots els seus treballadors, i també a la Gessamí quan va treballar per ell en un dels seus restaurants. Abans, però, la cuinera calera va inciar-se en el món de la cuina servint cafès i col·laborant en el negoci familiar, una pastisseria. Ara han passat uns quants anys i la Gessamí segueix sent molt humil, com ha de ser. No té la fama pujada al cap com sí tenen alguns presentadors i apunta alt, tant que fins i tot va ser premiada donant el pregó de la Festa Major de l'Ametlla de Mar. Té un futur brillant. Meleta de romer.