Una de les millors coses que poden fer els diumenges a la nit és veure a TVE, al circuit català, el programa de Marc Giró, Late Xou amb Marc Giró. El genial i inimitable comunicador català es troba com en la seva salsa, entrevistant diferents persones i VIPS, com Andreu Buenafuente en l'estrena fa uns dies, amb el seu estil inconfusible, esbojarrat i únic i animant el personal. El de casa, els espectadors, que se'n van a dormir amb un somriure d'orella a orella, i el de plató, fent que les celebrities que seuen al sofà s'ho passin bomba amb les seves preguntes i les seves performances. I aquest diumenge qui el va visitar va ser la meravellosa Gemma Nierga. Nierga i Giró a plató, un win win segur. I els dos junts no van defraudar. Van ballar, es van posar laca i no van parar de riure amb els dubtes de l'un i les confessions de l'altra. Amb guants blancs a les mans, o recordant el dia que va anar a una sala d'actes a L'Hospitalet de Llobregat a ballar una famosíssima peça, All that jazz, del musical Chicago davant d'un grup de jubilats. Ella, orgullosa. Marc Giró i els espectadors, amb els ulls com a taronges.
Confessions com l'hàbit que té la periodista cada matí, ja que no oblidem que ella dirigeix i presenta l'imperdible Cafè d'idees cada matí de dilluns a divendres a les 8h. Per fer-ho, Nierga li diu que la resta de l'equip es lleva a les 4h i ella una hora més tarda: "Que es fotin, clar que sí!... Vaya vaya, una estrella...! Què cansa més, aquest horari o entrevistar cada dia un polític trenta minuts?", diu ell. I ella respon: "Entrevistar un polític cada dia és molt esgotador, però molt estimulant, molt excitant i de vegades, molt sexy, depèn del polític". Giró esclata: "Sexy també??? Caram, ho haurem de provar. Tens alguna fixació amb algun al qual demanis que vingui més?". Però Nierga li diu que "no em demanis noms".
També ha revelat que visualitza l'entrevista, i l'assaja, a ella que li agrada molt el món de la interpretació, per fer sempre la pregunta que sent que ha de fer, i que sempre quan acaba es menja un entrepanet de pernil. No ha estat l'única referència gastronòmica de la qual han parlat. Giró li ensenya una foto i ella reconeix que és la seva gran especialitat entre fogons. Diu que sap fer només quatre plats, "llagostins al cava, truita de patates i spaghetti carbonara", però sens dubte, el que ha sorprès més és que té la mà trencada amb... la sopa d'olives: "Crida l'atenció perquè no gaire gent ha cuinat o ha provat la sopa d'olives. Té una mica de ceba, una mica de farina, aigua, cubets d'aquells de Maggi de verdures, olives talladetes a rodanxes, tot bull durant 20 minuts i queda una sopa exquisida". "Caray, colló, home, no està malament", deixa caure Giró.
Nierga, meravellosa. Cuinant sopa d'olives, esmorzant un entrepà de pernil o fent un cafè. D'idees, per descomptat.