Un dels personatges més inclassificables del món de les celebrities és, sense cap mena de dubte, Georgina Rodríguez. La influencer i dona de Cristiano Ronaldo és d'aquelles persones que provoquen un efecte hipnòtic quan les mires: no saps si està dient o fent coses que provoquen vergonya aliena o si és que són genialitats. És algú de qui no pots apartar la vista, tot i que el que estiguis veient et faci passar vergonyeta. A ella, plim. Encantada de la vida i molt segura de sí mateixa, no només la veiem sovint a xarxes penjant el seu dia a dia amb la família que han format ella i l'ex jugador portuguès del Reial Madrid, sinó que a més, d'un temps ençà, protagonitza un documental sobre la seva vida a Netflix, un reality del que ja s'han fet tres temporades, que es diu aviat. El que dèiem, Georgina Rodríguez provoca un nosequè irresistible pel públic:
Ara, la influencer acaba de deixar de pasta de moniato mentre explicava una de les seves grans passions, menjar. Tot i portar una vida de luxes, li agrada posar-se entre fogons de tant en tant i posar-se a cuinar. "Soy muy de comer", més que de cuinar. De fet, quan s'hi posa, porta un outfit peculiar, per dir-ho d'alguna manera, sobretot perquè no semblaria el look més pràctic o còmode per posar-se a tallar menjar i a fer servir els fogons. Ulleres de sol i ungles llarguíssimes, per exemple, per preparar una truita de patates amb ceba: "Mi 'gioconsejo' es que os pongáis gafas de sol para evitar muchas lágrimas. Aquí somos 'team cebolla'". Inclassificable.
Georgina, que es vanta que "la (tortilla) que hago yo es de las mejores que he probado en el mundo", mentre en fa una de gran i una de més petita pels més menuts de la casa, apareix davant dels fans explicant els secrets de la seva truita mentre veiem com la prepara, parlant de sal de l'Himàlaia. El més curiós, però, arriba quan s'està fent el sofregit. Mentre remena i remena, què diríeu que va fent Georgina Rodríguez? Hi ha qui mentre cuina es pren una copeta de vi. Hi ha qui es posa uns bols amb patatetes i olivetes farcides. Hi ha qui se serveix una cervesa ben freda. Ella no. Ella el que no para de fer mentre cuina, per exemple, truita, és anar menjant un producte molt nostrat, una icona de la gastronomia catalana: secallona. "Yo no sé de qué seréis vosotros, si sóis de cocinar con vino o un café... Yo cocino comiendo secallona".
Fan dels embotits ibèrics, es mostra rendida a aquest producte tan català, una secallona que en alguns racons de Catalunya és una veritable obra d'art, un tros de cel amb aquesta característica forma, semblant al fuet, més allargada i prima i menys blanquinosa per fora, elaborada amb el pernil i la paleta del porc, que s'acostuma a menjar tal qual, a queixalades, i que està prohibit a l'Aràbia Saudita, on precisament juga el seu marit Cristiano.
Si algun dia va per algun poblet d'Osona, es pot tornar boja quan tasti la secallona d'allà.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!