Entrar en el perfil de Jessica Goicoechea és com veure un mosaic de fotografies de bellesa, paisatges paradisíacs i looks d'escàndol. És una de les influencers que fa més goig de veure en fotografies i també al natural, encara que el món de les entrevistes i parlar davant la càmera no sigui el seu punt fort. Acumula gairebé dos milions de seguidors, rarament l'escoltem xerrar per stories, i, si no la coneguessis, segurament pensaries que es tracta d'una model americana o britànica, però el cert és que la influencer i propietària de Goi és catalana, casa seva és Barcelona i parla català, encara que es quedi de pedra quan sent la paraula carmanyola.
La influencer forma part de la generació de pioneres del gremi d'influencers, juntament amb altres com, per exemple Dulceida. El seu perfil d'Instagram va créixer arran de la seva passió per fer-se fotografies i el seu estil per lluir peces de roba d'escàndol, combinant estampats, transparències, plomes i escots. A cada catifa vermella et deixa més amb la boca oberta, i encara que estigui en un esdeveniment més informal, mai defrauda. L'últim d'aquests photocalls on Goicoechea no va voler faltar fou el de la inauguració del nou restaurant de Dani García a Barcelona. El xef d'estrelles Michelin va obrir les portes del seu nou Leña a la capital catalana amb un esdeveniment amb un llistat VIP de convidats, entre els quals Jessica Goicoechea no va voler faltar.
Des d'elNacional.cat tractem al detall els dos àmbits que barrejava la inauguració. L'EN Blau s'encarrega dels VIP convidats i La Gourmeteria de la gastronomia de l'espai. Durant el moment de la catifa vermella es van fusionar els dos àmbits a través d'unes preguntes clau per Goicoechea, i així conèixer-la una mica millor a través de la seva nevera. Començàvem forts en només respondre la primera pregunta: atenció, no li agrada la crema catalana. Una opinió que es digna d'esborrar-li la nacionalitat catalana. Ara bé, per gusts colors, i encara que ens costi d'entendre, respectem que no li pugui agradar aquest postre tradicional. Seguint amb les preguntes, Jessica Goicoechea sorprèn assegurant que li encanten unes bones llenties i que mai li falten ous a la seva nevera. El més important arriba quan li preguntem pel seu plat comodí quan està cansada i no té ganes de cuinar-se per sopar. Atenció, el seu sopar estrella és una truita a la francesa amb formatge i pernil o unes hamburgueses amb verduretes.
Segur que a Jessica Goicoechea no li cal cuinar per seduir al noi que li agrada, però, en cas de fer-ho, diguem que no té massa bon gust, perquè escolliria ni més ni menys que un peix amb patates al forn per conquistar-lo. Un plat que, a priori, no sembla massa seductor. El millor de tot arriba amb la pregunta dirigida al seu glamour en el dia a dia i, quin va ser l'últim cop que va menjar amb carmanyola, però Goicoechea es queda glaçada en sentir la paraula carmanyola, té un lapsus i pregunta: "Què és carmanyola?" Aviat reconnecta quan es recorda que es tracta d'un tupper. Ups. Aquest català s'hauria de millorar i amb ell, potser, tornar a intentar provar crema catalana en un nou restaurant o en una pastisseria... Els comentaris del vídeo no s'ho poden creure... "Això és un sacrilegi" diuen alguns. I sí, estem d'acord.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!