Tamara Falcó està molt feliç i il·lusionada. Malgrat els desacords que pugui tenir amb el seu espòs, Íñigo Onieva, la relació sembla anar molt bé. No han perdut el desig de ser pares, estan en mans d'experts per dur a terme un tractament natural que podria canviar-los la vida per complet. En el pla professional també li va bé, ara com a membre del jurat de Got Talent, on s'ha emportat alguna sorpresa. Encara que no tot és color de rosa, doncs una notícia relacionada amb el patrimoni de Carlos Falcó desperta inquietuds.
La família Falcó va passar per moments complicats després de la mort de Carlos Falcó el 20 de març de 2020, a causa del coronavirus. Un esdeveniment d'aquesta magnitud sol separar les famílies, ja que comença tot el procés del repartiment de béns i alguns familiars no estan d'acord. Res més lluny de la realitat, aquesta vegada, Tamara Falcó i els seus germans van poder arribar a un acord sense problemes. Inclusivament, amb la marquesa vídua de Griñón.
Cap dels cinc fills no va quedar fora de l'estament nobiliari. Manuel, el primogènit, es va quedar amb el marquesat principal Castel-Moncayo. Xandra, la filla gran, ja seria marquesa de Mirabel i el Palau de Mirabel a Càceres forma part del seu títol. Aldara i Duarte, els fills més petits, van heretar el marquesat de Pozas. Sent així, la filla d'Isabel Preysler es va convertir en la marquesa de Griñón i posseeix el Palau El Rincón. El que ningú no esperava era que el negoci vinícola s'ensorrés.
Tamara Falcó es preocupa pel llegat vinícola de Carlos Falcó, està en risc
La novetat sobre Marqués de Griñón, els cellers de vi de la família Falcó, no és gens encoratjadora. Durant molts anys, ha estat un negoci pròsper i especial. No obstant això, tot sembla indicar que la decisió del mort marquès va ser del tot errada en deixar aquesta part del seu imperi a Manuel, el seu fill gran. Domini de Valdepusa és propietat de la família Falcó des de 1292, ubicada a la província de Toledo i és una zona d'explotació agrícola molt particular. És per això que el 2002 l'estat li va concedir la Denominació d'Origen de Pagament, és a dir, una distinció per al tipus de raïm que són conreades en un microclima especial. Marquès de Griñón, al seu torn, són vins d'autor creats a partir dels anys 70. Amb el pas dels anys, aquest producte va anar escalant fins a convertir-se en un dels vins amb més reconeixement.
Tenint això en compte, cal reconèixer que aquests cellers són de gran rellevància. Tanmateix, la mala gestió en els últims anys deriva actualment en grans problemes econòmics. "El marquès es va associar amb una altra empresa, Marquès de la Concòrdia, que en el dia d'avui posseeix el 50 % del capital de Marquès de Griñón Estates", notifica Vanitatis. Al principi semblava una bona solució, però resulta que l'altra companyia ha entrat en concurs de creditors. Aquesta crisi econòmica no dona grans esperances, ja que podria arrossegar el negoci de vins a la fallida. Tamara Falcó, igual com els altres fills de Carlos Falcó, està angoixada per la qual cosa succeeix. I és que, en aquest negoci de les vinyes, ella té un percentatge de participació. Podrà salvar aquesta important porció del seu patrimoni personal?