El xef més guapo de Catalunya torna a EN Blau. Marc Ribas és tot un personatge de TV3 que porta un temps allunyat dels focus degut a les vacances de 'Joc de Cartes'. No obstant, però, segueix sent un rostre diari a la pública de Catalunya. Seu és el 'Cuines' que s'emet cada dia gràcies a l'Arnau de Masterchef, a la Gessamí Caramés -àlies 'Meleta de romer'- i gràcies a ell mateix. Cuinen plats deliciosos i marquen registres brutals en audiències. Estan disparats i Sigfrid Gras està molt content amb ells.

Ribas, però, és notícia avui. De fa pocs minuts realment. És difícil per una persona com ell passar desapercebut. Vagis on vagis la gent et coneix: i és que la fama et persegueix. Avui ha anat al VIENA, un dels cafés més coneguts de Catalunya i ha aparegut disfressat. Arriba el Carnestoltes en pocs dies i la seva empresa 'Gastronomia Brutal' no ha dubtat en pujar un instastory d'ell, enxampat, amb un abric al cap tapant-se les oïdes. I és que "quan vas al Viena a fer una reunió i els auriculars capten tots els sorolls". Brutal, mai més ben dit.

Marc Ribas IG stories

Una barba molt top

Fa molta enveja la barba de Marc Ribas. Tots els que tenim barba, com els quatre redactors d'EN Blau, ens agradaria tenir la seva. És molsuda, maca i resistent. Quin goig: simplement, Marc Ribas! Porta el seu segell, impressionant.

L'exquisit plat d'ahir a 'Cuines'

L'episodi de 'Cuines' d'ahir de Marc Ribas va ser espectacular. La productora va anunciar un magnífic menjar cassolà que Ribas va rematar amb molt d'estil. És gairebé impossible que ell no sàpiga cuinar un plat, però el d'ahir era complicat complicat. Tot i això, el xef més maco de Catalunya per antonomàsia el va resoldre a les mil meravelles. Fou un suquet de peix amb curri. Feu-lo a casa seguint els seus passos, és boníssim!

Suquet de peix Cuines

La Taverna del Ciri, el seu restaurant egarenc

Marc Ribas va a un gym de Terrassa perquè cuina en un restaurant de Terrassa. És una de les exigències que imposa a les feines on treballa: un gimnàs a prop. Doncs sí, el lloc on aixeca manuelles i tira més de 500 quilos amb el press de cames està a prop de la Taverna del Ciri, el restaurant egarenc d'on és xef. Li hem fet una ullada a la seva pàgina web i en recomanem la visita culinària. La Taverna del Ciri paga molt la pena. Els seus plat més melós és l'arròs de llobarro i panxeta amb maionesa d'ous de verat, tot i que també recomanem els pintxos. Un d'ells és "el pintxo de Terrassa". Fet sobre una coca de Munt, aquest pintxo especial porta botifarra terregada i allioli de mel d'Ullastell. Impossible que se't quedi la mel als llavis degustant aquesta delicatessen!