S'apropa una gran estrena per Íñigo Onieva. El marit de Tamara Falcó, graduat en enginyeria industrial, amb experiència en relacions públiques i negocis, està a punt d'arrencar en el món laboral de nou. Es va convertir en home de la marquesa de Grinyó pels pèls, li va ficar les banyes davant de tothom, es va quedar sense feina i va trencar-li el cor en mil bocins, encara no sabem com va aconseguir aquesta segona oportunitat. Tot i això, sembla que la vida de matrimoni els vagi d'allò més bé, només fan que viatjar i menjar, un estil de vida a l'altura de la seva guardiola. A partir d'ara, però, sembla que hauran de frenar aquest ritme de vida, Íñigo Onieva estarà més enfeinat que mai en una nova aposta laboral que li ha robat tot el temps. Atenció.
Íñigo Onieva sortia cada dijous a sopar amb els amics per agafar inspiració pel seu nou negoci: un restaurant. Casa Salesas, així es diu el seu place to be un nou local de Madrid que pretén complir amb les expectatives de tots els pijos del seu entorn: tindrà absolutament de tot, és molt més que un restaurant. S'hi podrà anar a esmorzar, dinar, sopar, i inclús prendre't un còctel per allargar la sobretaula fins a la matinada, en resum, el local reflecteix el pla ideal d'Íñigo Onieva. Ja fa temps que veiem com l'empresari fa ressò del projecte per a la xarxa, i després de ficar les expectatives molt altes, d'aquí a poques hores el restaurant obrirà les portes al públic. Abans, però, necessitava idear una estratègia de màrqueting per assegurar-se l'èxit. I, just abans de l'obertura oficial, el restaurant ja està ple de ressenyes boníssimes a Google, tots li fiquen 5 estrelles, casualitat?
L'obertura del restaurant està programada a la nit del 14 de maig, on ben segur que podrem veure'l acompanyat de tota la seva família i Tamara Falcó, però sembla que el local ja ha rebut als primers comensals que han pogut tastar la seva carta, i tot ells estan encantats amb l'experiència. Una coincidència estranya que amaga una casualitat planejada, el mitjà EGOS de La Razón, s'ha adonat que tots els usuaris que han deixat la seva ressenya tenen un vincle amb el propietari: són els familiars i amics d'Íñgo Onieva. "Un lugar súper acogedor con una comida riquísima y un servicio muy atento, todo a muy buen precio además. Me encanta que se pueda ir tanto a desayunar como a tomar un café, como a una comida de trabajo o de diversión y cena con música. Tienes para elegir. Lo más bonito, la participación de los comercios del barrio en muchísimos de los artículos del restaurante, como los uniformes de los camareros, los jabones del baño, etc" això apuntava Carolina Molas, la mare del protagonista.
Però l'assumpte no queda aquí, entre els altres que també li han ficat un 5/5, podem llegir el nom de Enrique Eguiraun, amic d'Onieva qui també ha avaluat el local amb la millor de les notes. Un total de 10 ressenyes on podem veure inclús el nom d'Íñigo Onieva. Molt fort. Bé, si això era una estratègia per aconseguir millor posicionament o estrelletes a Google, ho han aconseguit, però en destapar aquest secret, la fórmula de l'èxit els cau a trossos. Més ben dit, és ridícula. Està clar que el local sempre estarà ple d'amics i coneguts, ja tenen la clientela feta amb el seu renom. Ara bé, no podem tenir més ganes de veure les primeres ressenyes reals de gent que han anat a sopar-hi de casualitat, aquest és el repte més gran. Vejam què tal serà Casa Salesas pels madrilenys.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!