En una de les èpoques més màgiques de l'any ells no podien ser menys. Ja tenim aquí les primeres imatges de les vacances - eternes - de Tamara Falcó e Iñigo Onieva a Miami amb Isabel Presley. Tots tres se'n van anar a l'altra punta del món a celebrar un Nadal totalment contrari al que es mostrava en el documental nadalenc de la veterana de la família. 'Isabel Presley: Mi Navidad' mostra les tradicions de la família: la taula a punt per al sopar, els regals sota l'arbre i tota la família reunida. Tot un escenari que s'allunya de la realitat. Aquest any han decidit celebrar-ho de forma atípica. A la platja, a ple sol, sense decoració de Nadal, ni llums, ni arbre, ni els plats típics de la seva cuinera de confiança. Això sí, si hi ha alguna cosa que els hi encanta compartir a la marquesa i al - suposat - empresari és la gastronomia. Els hi encanta menjar i dins d'aquesta recopilació que publicava Onieva, hem pogut comprovar que el seu nivell de cultura gastronòmica no és massa alt. Atents.
Iñigo Onieva publicava els paisatges d'ensomni de Miami Beach. Platja, esport, el streetsyle dels seus habitants... entre d'altres. Però, tal com us avisàvem nosaltres ens hem quedat amb la part gastronòmica d'aquestes vacances de Nadal. En primer lloc, a plena línia de mar es cruspia un Italian Tuna Sandwich a la luxosa braseria - or grill - d'un hotel de Miami. L'entrepà no té misteri. Formatge, tomàquet, enciam, ou ferrat, i per algun lloc hi deu haver la tonyina. La creació costa un total de 26,09 euros. No estem parlant de cap delicatessen, al contrari, amb aquesta pinta, sembla de qualsevol guingueta de platja d'una platja mediterrània. Però ell no pot fallar, calia ensenyar-nos la ubicació exacta del lloc on estava. Fins aquí tot normal, un contingut al qual ens tenen més o menys acostumats. La patinada ve a continuació.
La seva ruta culinària continuava amb un Stone Crab com a segon plat i durant la nit, van tastar el plat fort. No sabem ben bé quins eren els comensals, però Onieva també ens regalava una nova ubicació. Forte dei Marmi, un restaurant italià de Miami que recrea el menjar italià. El postureig estava assegurat i com no, demanen un Truffle Cacio e Pepe servit amb una roda de formatge. Tota una perdició pel marit de la marquesa 'Bravíssisisiiiiisisimo' Però el seu moment preferit ve després, just al moment de les postres, on segons ell assegura que s'està menjant el millor tiramisú de tots els temps. Li preparen damunt la taula, en directe i amb un increïble i suculenta càrrega de crema de festucs. 'Mandatory' , parada obligatòria. Si senyor, quina millor recomanació per menjar italià que el restaurant de Miami Beach. Ni Nàpols, ni Roma, ni Verona. La platja americana, el racó italià preferit de Iñigo Onieva.
Una recopilació d'imatges que ens deixen entreveure la nova imatge de l'empresari. Rutina nova, esport, sense festes ni alcohol, una nova oportunitat com a persona pública de la mà de Tamara Falcó, l'eterna ignorància. Després d'aquesta ruta gastronòmica i de presumir constantment de totes les delicatessen que es cruspeixen, Iñigo Onieva no té ni idea del que li posen damunt la taula. Com més car i més luxós millor per mantenir la reputació.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!