La gran boda mediàtica del cap de setmana ha estat la d'Isa Pantoja i Asraf Beno. Un enllaç mogut: la mare, la famosa tonadillera, va passar d'assistir-hi. Tampoc hi va ser el germà Kiko Rivera, que la detesta. Van haver de fer fora a una suposada amiga, acusada de ser el talp que filtrava informacions a la premsa. En canvi, sí que van comptar amb Anabel Pantoja, sempre al mig de totes les batalles del clan, i el plat estrella: Jorge Javier Vázquez. El presentador de Badalona va complir la seva promesa i va fer de padrí de la núvia. No va quedar-se gaire temps; acabada la cerimònia en una finca sevillana d'estil àrab i, sobretot, la sessió fotogràfica que il·lustra la portada de l'especial de la revista 'Lecturas', el de Telecinco va fotre el camp perquè no volia pagar les conseqüències a una nit de gresca i disbauxa. Una retirada a temps és una victòria, sense dubtes.

El casori, segons les cròniques, va ser d'allò més divertit. Gastronòmicament, però, no va ser gaire lluït. Diuen que tot era molt bo, però vaja, que no hi havia gran cosa per remullar els excessos. Un plat únic de llobarro, aperitius contundents i un gotet de llet d'entrada. I au, a la pista de ball. Els nuvis, per cert, van sopar sols, sense la companyia dels convidats. I és que, en matèria de mam i teca, Isa Pi és una persona peculiar. Ens ho acaba de demostrar fa poques hores, gràcies a un seguit d'stories relacionats amb els seus gustos culinaris i el seu art als fogons. Fa una mica de por.

Isa Pi i Asraf Beno no estan de viatge de noces; han recuperat el ritme normal de la seva etapa de solters. La filla de la Panto continua repassant el número especial de la publicació, i les seves estones lliures les passa a la cuina i a Instagram. Allà hem vist coses esgarrifoses, com aquella escena a 'Supervivientes 2015' devorant un plat d'espaguetis amb mandonguilles com si la vida li anés en l'intent. Amb una diferència: a Hondures era per necessitat. Ara, però, també hi ha vici. O millor dit, caprici. Què és el que se li ha posat al cap a la protagonista? Doncs ni més ni menys que un potito. Menjar per a nadons, arròs amb pollastre. Delicatessen. Isa Pi té una criatura, però fa temps que no n'ingereix aquesta mena de productes. És grandet. En canvi, la mare s'ha quedat enganxada als purés. Quin paladar.

Isa Pi menja potitos / Instagram

Això, però, no és el més al·lucinant que ens ha mostrat, ni de bon tros. Poc després feia un showcooking impossible d'oblidar, per l'aberració absoluta que suposa. Ha agafat un pot de llenties estofades, una mica de carabassó, un toc aquí, un toc allà, i voilà: s'ha tret de la màniga una inqualificable "lasanya". Qualsevol semblança amb la recepta i l'aspecte original d'aquest plat tan popular de la cuina italiana és pura coincidència. És a dir, si això és una lasanya, que aturin el món que baixem immediatament. Ara, que Isa Pi defensa la creació i fins i tot la vol compartir amb la humanitat, explicant la preparació al seu canal especialitzat. Gràcies per la invitació, però declinem l'oferiment amb tota l'educació del món. El dejuni és molt saludable, saps? En tot cas, Isa, enhorabona i que vagi de gust. Tot per a tu.

Isa Pi, la nova Ferran Adrià / Instagram
La lasanya menys lasanya d'Isa Pi / Instagram