La residència d'Isabel Preysler ha estat testimoni de múltiples anècdotes, curiositats, celebritats i tradicions que l'han posat al radar de l'espectacle. Aquest exclusiu habitatge ubicat en Port de Hierro, Madrid, continua resplendint en el dia d'avui gràcies a la impecable creativitat d'Isabel per a la seva adequada transformació hogarística, convertint-se així en un espai còmode per a tot públic.
Per a ningú no és un secret que en aquesta residència han acudit diversos artistes, diplomàtics, polítics, empresaris i celebritats de Hollywood. Tal és el cas de George Clooney, que va assistir a un sopar a la casa d'Isabel Preysler el 2006. L'actor va aconseguir coincidir també amb Pedro Almodóvar, director de cinema i guionista. Les cuines d'Isabel Preysler oculten una sèrie de curiositats i dades interessants que mereixen ser divulgats. Moltes d'elles et sorprendran.
Cap de setmana esplèndid en la residència Preysler
Isabel Preysler és fanàtica del cinema i de la indústria cinematogràfica en general. De fet, va conèixer el seu segon espòs, Miguel Boyer Salvador, en una exhibició de la pel·lícula "Grease" en l'ambaixada dels Estats Units. Per tant, la socialité hispanofilipina planifica una nit de cinema tots els divendres acompanyada de mini hamburgueses, convertint aquell moment especial en un ambient acollidor i tranquil. Els dies dissabtes la família Preysler gaudeix d'una sucosa paella, un plat tradicional de la cuina espanyola i originari de la regió de València. Aquest dinar s'ha convertit en una tradició per a ells, ja que el dinar favorit d'Isabel és l'arròs i aquest plat en concret representa els seus orígens filipins i la seva predilecció per la gastronomia asiàtica.
Després de dos dies plens d'adrenalina, els diumenges són dies propicis per tornar al centre i consumir una mica més suau. La tinola és el plat seleccionat per a aquest propòsit. Què significa la tinola? És una sopa que recrea les arrels filipines d'Isabel, i que inclou com a components essencials les verdures, el pollastre i algunes espècies d'origen asiàtic. Isabel incentiva qui té a prop a ingerir-la i a preparar-se per a la setmana.
Isabel Preysler i el seu gust per la xocolata
Sempre ha ressaltat Isabel Preysler de si mateixa la seva passió pel dolç. El fascina tot el relacionat amb els pastissos o les galetes. En realitat, una de les seves postres preferides és el pastís de xocolata amarga, una preparació que Tamara Falcó -la seva filla- va intentar modificar presentant una versió més 'saludable', ja que menjar xocolates amb alt contingut de sucre pot ser perjudicial per a l'organisme.