La proposta prometia: batalla culinària a Joc de Cartes entre Vilanova i la Geltrú i Sitges, competint per veure qui domina el plat estrella de la comarca, el xató. Malauradament, però, la nit va resultar decebedora i irritant. La tria de restaurants no va complaure els espectadors, tot i que el 90% dels retrets i crítiques tenen un nom: Anna, de la Pasifae, a la capital del Garraf. La seva insolència i un esperit competitiu molt malament entès van començar provocant rebuig, però en apagar el televisor molts compartien una altra sensació: fàstic.
La cuinera i propietària de l'establiment es va prendre molt seriosament fer un xou a la tele. Excessiva, incoherent, mestretites, busca-raons... Llàstima, però, que no s'apliqués amb la mateixa intensitat de fer lluir el seu restaurant, cuina i servei. El seu xató, saladíssim, decebedor i deficient. A més a més, es va presentar com a experta en gambes, sardines i seitons, però d'excel·lència, ni rastre. Es va passar el programa cercant porqueria a les cuines dels contrincants, però es va oblidar de mantenir les seves ungles netes. Sobta i indigna en una professional del gremi, sí, però a més a més, ensenyar-ho per la televisió a tota Catalunya sembla kamikaze. La cirereta: un plàstic dins d'un dels postres, que va atribuir a un boicot per fer-li quedar malament. L'autocrítica no va amb ella. I la xarxa s'ha despatxat a gust.
Imagineu-vos com va ser la cosa, que fins i tot Marc Ribas, sempre remant a favor, li va retreure el seu comportament i la va 'castigar' amb un 5,7 que, segons els barems de l'espai de TV3, és un suspens com a una catedral. Potser es penedirà dels seus 5 minuts de glòria.