El col·laborador de Sálvame, Kiko Hernández, és un gran enamorat de la gastronomia. El que fos concursant de Gran Hermano sent autèntica adoració pel menjar i sempre que té ocasió presumeix a les seves xarxes socials de tota mena de plats. En les últimes hores ho ha tornat a fer. El tertulià ha fet la boca aigua a molts ensenyant per primera vegada quina és la seva dieta habitual abans de posar-se davant de les càmeres de Telecinco. Una publicació que no ha passat desapercebuda per a ningú. Com menys, curiosa. La mostrem, a continuació.
A través de les seves històries d'Instagram, l'amic de Jorge Javier Vázquez ha sorprès els seus seguidors, més de 340.000, ensenyant tot el que ingereix abans d'afrontar quatre hores d'intens programa. Quatre hores, per cert, que a partir del dimarts 15 de juny passen a convertir-se en quatre hores i mitja. Doncs l'espai produït per La Fábrica de la Tele recupera la versió 'Tomàquet', que s'emetrà des de les vuit fins a dos quarts de nou de la tarda. Moltes hores de directe que impliquen molta energia i desgast. Motiu pel qual Kiko Herández carrega les seves piles així:
Un bon plat de paella, del qual podrien menjar fins a tres persones, pollastre, cigrons, carbassa tallada a rodanxes, fruits secs, pastissos i carn en salsa. No falta de res. "Parem per menjar aquests plats deliciosos", escriu el col·laborador de Sálvame en el seu compte d'Instagram. Unes elaboracions fetes per un restaurant de Madrid especialitzat en menjar peruà, pollastres a la brasa i carns a la graella. Un local que es troba a la zona de San Isidro i que s'ha convertit en un dels punts favorits de Kiko Hernández per omplir el seu estómac. Qui va dir operació biquini?