Laura Rosel ha estat 3 anys dirigint i presentant el programa més influent de la CCMA per durada, per colar opinió i per nombre de seguidors: El matí de Catalunya Ràdio. Sis hores diàries de ràdio cada dia i uns 450 mil oients. Però com li va passar amb el FAQS, la van fer fora abans d'hora, sense justificar-ho i posant-hi algú que agradava més, Cristina Puig y Ricard Ustrell. Rosel no es prodiga parlant d'aquests mals finals però ara que la CCMA l'ha fet fora de La Marató que li havien proposat presentar, se sent alliberada i concedeix una entrevista a El Crític per parlar-ne. Primer reconeix que ara, als 43 anys, El matí potser li va arribar massa d'hora: "Ningú t'ensenya a dirigir 20 persones, a gestionar les pressions, a gestionar la repercussió del que fas quan ets un personatge públic. Vaig patir esgarrinxades, vaig aprendre a cops".
Laura Rosel assenyala els directors que ha tingut a la ràdio: "La feina del periodista no és gestionar les pressions. Han de ser els directors de les cadenes qui ho han de fer, protegir el periodista de les pressions dels partits, dels que governen i dels que no. A un mitjà públic treballes per la gent i has de torejar pressions. Cap periodista treballa amb el 100% de llibertat, has de saber quines són les regles del joc. És culpa dels periodistes haver-nos apropat massa als polítics. Jo rebia missatges en directe al meu mòbil de partits polítics dient què els semblava malament del que estava fent. No responia al moment sinó després sent conciliadora i argumentant per què feia aquella pregunta o per què tenia aquell convidat. Amb arguments professionals. Els missatges arribaven també al subdirector Albert Segura, a ell eren més descarats. Tot queda per escrit". Vídeo:
Laura Rosel no dona noms, però no només assenyala als partits de Govern sinó a tots els que tenen poder. Denuncia que les tertúlies són el gran taló d'Aquil·les: "Tots els partits volen col·locar la seva gent a les tertúlies. La gran obsessió són les tertúlies. Em deien com pot ser que tinguis aquests i no els meus. Em deien i a mi qui em defensa. Els partits fan córrer noms de tertulians perquè els defensin. A mi m'ha passat. El meu fracàs va ser no fer les tertúlies que jo volia". Parla de la cadira calenta d'El matí de Catalunya Ràdio, d'on han sortit malament TOTS els seus presentadors: Cuní, Bassas, Manel Fuentes, Terribas, Rosel... Tots han acabat malament. Rosel: "Jo tinc ideologia però no cal que se sàpiga. En això tots hem comès errors. La direcció d'El matí de Catalunya Ràdio és una plaça molt desitjada, és un micròfon amb molt poder, és una institució del país. Tothom hi vol influir. I molta gent s'hi vol asseure en aquella cadira". Per primer cop ja no només assenyala polítics sinó a periodistes, els que ambicionen fer ells El matí de Catalunya Ràdio. Un cop més, no dona noms.
Dels pocs noms que cita Laura Rosel durant l'entrevista, que està penjada a Youtube, hi ha el de l'home que la va posar a la cadira més poderosa de l'emissora. Com va viure el cas Saül Gordillo, el director de l'emissora que li va donar El matí i que està acusat de propassar-se sexualment amb dues subordinades: "A l'espera de la resolució del jutge que fa molts mesos que es mira el cas. Hi va haver molts articles de periodistes defensant-lo i em va sorprendre molt, feia pinta de ser una campanya". No hi entra més. Abans ja ha denunciat que Gordillo no va aturar les pressions polítiques a Rosel. Al final conclou que "A l'únic a qui deus fidelitat és a l'oient". Potser per això ha caigut.