Karlos Arguiñano és l'únic xef que supera en popularitat els de Masterchef. Fa un programa diari de receptes, abans a TVE i ara a Antena 3, que és líder d'audiència cada migdia, també a Catalunya. Ahir un espectacular 18,6%. A diferència de Jordi Cruz, no té una dona model. La Rebecca Lima d'Arguiñano es diu Luisi Ameztoy, una matriarca basca de la mateixa edat que el cuiner, 73 anys.  Celebraran les noces d'or l'any que ve, 50 anys de casats, set fills, sis biològics, un adoptat, i uns bessons que van morir dos mesos abans de néixer. Una família sòlida com una roca, pencaires. Inspirats per la gran Luisi que només apareixia en alguna foto d'Instagram però ara Hola li fa justícia en una sessió de fotos on apareix espectacular, amb els cabells blancs imponents, maquillada i entre vinyes. Aquesta és l'elegantíssima Luisi:

Entre vinyes, com una poderosa Angela Channing de Falcon Crest. Acompanyada de la filla que s'encarrega de la producció de vins i caves, Amaia Arguiñano, la sisena de set, i de Karlos Arguiñano. Luisi és l'arquetip de la dona que no viu a l'ombra del marit famós sinó que és gran part de la raó de l'èxit del marit famós. L'empenta familiar ve d'ella. Escriu Hola "Vestida de rojo y blanco, con un favorecedor corte de pelo que no oculta su edad sino que le da la majestad y empaque  (...) . Con tan solo nueve años, Luisi ya ayudaba a su madre a repartir pescado. “Mi madre tenía una pescadería y rompió aguas allí mismo, fue a la calle Santa Marina y me parió allí”. Cuando cumplió los 15 años, viajó a Francia donde trabajó como au pair primero y limpiadora en un colegio. Con 24 años se casa con Arguiñano. Ella, de Zarautz, él, de Beasain. Ahora es la jefa, la capitana". 

Una família unida al voltant d'un pare famós i una mare que ha aixecat l'imperi. Set fills orgullosos.

El fill de Karlos Arguiñano fa xuixos i croissants a TV: Joseba, el xef sexy

El programa de cuina de Karlos Arguiñano va ser fitxat a cop de talonari de TVE i ara s'emet després de Susanna Griso i abans de La Ruleta de la Fortuna. A banda de Eva, la germana que fa postres, hi ha Joseba, el fill de 38 anys que fa pastes i brioixos. Té una pastisseria a Zarautz on fa els millors croissants de l'indret. 

cocina abierta

Joseba Arguiñano, Hogarmanía

Joseba Arguiñano, nascut a Zarautz el 1985, va formar-se a la pastisseria Escribà de Barcelona i a l'escola de rebosteria professional francesa Thierry Bamas. Ha estat responsable de rebosteria del seu pare, el Restaurant Karlos Arguiñano de Zarautz. Actualment té la seva pròpia pastisseria, A Zarautz. Karlos Arguiñano és pare de 7 fills, cinc nois i dues noies: Eneko, Zigor, Karlos, Martín, Joseba, Amaia i María Arguiñano Ameztoy. Fills de la seva mare.