La vida de Marc Ribas va canviar de la nit al dia quan es va assabentar que a TV3 estaven buscant el perfil d'un cuiner per fer programes de cuina. Sense pensar-s'ho, es va lligar la manta al cap, es va apuntar i ara presumeix de ser un dels cuiners més mediàtics del país. Les coses li van bé i la gent l'estima. Els seus programes a TV3 sempre desperten l'interès de molts i quan no es troba entre fogons, està en exteriors entre càmeres gravant continguts per a la cadena pública catalana.
Una tirada mediàtica que, com tota cara coneguda, Marc Ribas està aprofitant molt bé. I és que ja ho diuen que quan les coses funcionen és el moment d'esprémer-les al màxim, per treure beneficis ja que mai se sap el que pot passar en un futur. Un èxit que ha portat al cuiner de TV3 fins a Girona on obrirà un sorprenent nou negoci que segur revoluciona els habitants de la ciutat. Així ho ha revelat ell mateix a les seves xarxes socials, amb una foto, com menys, cridanera.
Marc Ribas té el restaurant La Taverna del Ciri, ubicat a Terrassa, i una empresa de gelats, amb sabors brutals, que es diu Gelats de Territori. Però, com diu el refrany, no hi ha dos sense tres. Motiu pel que el presentador i cuiner ha decidit embarcar-se en un nou projecte empresarial obrint un tercer negoci a Girona. Un negoci, per cert, molt especial per a ell ja que Girona és la ciutat que el va veure néixer. El de TV3, concretament, s'ha animat a provar sort amb un restaurant en el qual s'oferiran hamburgueses i vins. Tot del territori. El nom del restaurant? No podia ser cap altre: La Brutal.
Un local que obrirà en els propers mesos i del qual Marc Ribas, molt content, ja comença a escalfar motors a les seves xarxes socials. Prova d'això, la fotografia que ha compartit en les seves històries durant la nit del dilluns 22 de novembre. Marc a Girona, amb texans, camisa texana, americana i sabates marrons, aixeca els braços a l'aire i somriu davant del local que ha comprat, l'antic bar-restaurant, El Museu del Vi, ubicat en ple centre de la ciutat en el Barri Vell. Foto:
"Girona és brutal", escriu el cuiner més mediàtic de Catalunya amb lletres blanques i una mà amb els dits polze, índex i petit aixecats. Un nou restaurant a Girona que estarà ubicat, per ser exactes, al carrer de la Cort Reial número 4. Una cèntrica zona de Girona, per cert, que està a l'alça i molt valorada quant a negocis de restauració es refereix.
Doncs a pocs metres del futur restaurant de Marc Ribas es troba el restaurant Normal, dels germans Roca, que va obrir les portes el juliol del 2021, fa pocs mesos, quan la situació sanitària pel coronavirus va permetre una relativa tornada a la nova normalitat. Serà un èxit brutal el nou local d'hamburgueses de Marc Ribas a Girona? O farà bola als clients? Haurem d'esperar per sortir de dubtes. Pròximament, apertura.