Aquest 25 de novembre, Dia contra la Violència masclista, una de les tuitaires feministes més conegudes i activistes, Maruja Torres, ha volgut deixar testimoni personal que a moltes cases s'amaga el dimoni de la violència contra les dones, un cop es tanca la porta. L'escriptora catalana no ha estat mai casada i s'ha estalviat un marit com el seu pare. En un tuit ha explicat com vivia de petita un infern al seu pis del Raval:
El Paisano cerraba tras de sí la puerta de casa y a mi madre lo primero que le caía era una hostia. Luego venían los tirones de pelo, las patadas. Lástima de infierno, papi.
— Maruja Torres (@MistralS) 25 de noviembre de 2019
El senyor Torres, considerat un cavaller pels seus veïns i amics, es dedicava a apallissar la seva dona en presència de la filla petita, amb "ostias, tirones de pelo y patadas". Pels creients, aquell "senyor de Barcelona" és a l'infern, el que va viure en vida la dona d'un masclista i la seva filla. Maruja Torres ha volgut afegir algun tuit més:
Los otros le consideraban un señor. Un caballero.
— Maruja Torres (@MistralS) 25 de noviembre de 2019
Ya pasó, y perdió él. Pero no olvido ni su violencia ni que las leyes del régimen que heredan los Ortega Smith le amparaban. https://t.co/PPVOKaSccH
— Maruja Torres (@MistralS) 25 de noviembre de 2019
Onada de solidaritat, i algun cretí a xarxes. Per decència, només repetim la solidaritat:
Te admiro la valentía de contarlo y siento muchísimo que además tengas que leer tanta gilipollez por aquí. Un abrazo.
— Lidia García 🌈the queer cañí bot💃 (@thequeercanibot) 25 de noviembre de 2019
Ay, Maruja . Somos tantas
— Elena Saborido Gomez (@gomez_saborido) 25 de noviembre de 2019
Cuantos dramas vividos en la más terrible soledad y abandono! Yo misma oculto mi condición de maltratada a todo mi entorno. Salí de allí herida para siempre. Un abrazo enorme!!!
— paxarín parleru (@paxarinparleru) 25 de noviembre de 2019
Maruja, tu testimonio tiene mucho mérito, te engrandece y seguro que da fuerza a muchas personas.
— José María Méndez (@pinyeiro) 25 de noviembre de 2019
El Dia contra la Violència Masclista (i els altres dies) només hi ha dos bàndols: les persones masclistes i els homes i dones que lluiten contra el masclisme.