Després de cinc edicions de MasterChef (TVE) i moltíssimes receptes, el plat de Paloma, una participant madrilenya, pot passar a la història del programa com el pitjor plat.
Molts usuaris de les xarxes socials li van atorgar aquesta distinció i també la membre del jurat Samantha Vallejo-Nájera: “És el pitjor plat que hem provat a MasterChef”.
¿El peor plato de la historia de @MasterChef_es? ¡Ay, @PalomaMChef5! https://t.co/WgVB77Nosg pic.twitter.com/oETPc40xV9
— La1 (@La1_tve) 24 de abril de 2017
Aquesta poma al forn amb escuma de gaspatxo també ha estat valorada pel cuiner català Jordi Cruz: “És una marranada”, ha sentenciat.
¡Pobre Paloma, ha cocinado uno de los 'peores platos' de @Masterchef! ¿Te lo estás perdiendo? Clic https://t.co/hz7AzEtIbd #DIRECTO pic.twitter.com/coSKj8oNGP
— TVE (@tve_tve) 23 de abril de 2017
El plat d’aquesta concursant de 28 anys ha pogut desplaçar de la primera posició de pitjors plats al clàssic “León come gamba”.
Disculpad pero nadie le quita a él su título de peor plato de #MasterChef pic.twitter.com/Z922pRnYG0
— María Carbón Salas (@Maria_Carbon) 23 de abril de 2017
El més important, però, és que la creadora d’aquest estrany menjar, s’ho ha pres amb bon sentit de l’humor.
Después de la noche de ayer, he decidido hacer un master del universo en manzanas. Jajajaja. Los… https://t.co/E8QnSorWgz
— Paloma MasterChef 5 (@PalomaMChef5) 24 de abril de 2017