Maria Pasqual (o Lapiedra, el seu nom artístic) i el paparazzi Gustavo González es preparen per celebrar un Nadal molt especial: el primer amb Mia, la filla que tenen en comú. Ja fa gairebé 8 mesos des que la criatura va arribar al món a Barcelona, en un moment força delicat per la pandèmia. Malgrat els neguits i les dificultats, la nena creix sana i forta per a la felicitat dels seus pares, que si bé ja sabien el que suposa la maternitat/paternitat (ella en té una més; ell, quatre), la nouvinguda els ha fet redescobrir la intensitat d'aquest camí. La parella, sempre qüestionada als platós de televisió (ells van posar de la seva part, protagonitzant més d'un xou tronat), està més unida i feliç que mai. Les imatges ho demostren.
De tots dos, però, el que segurament té un motiu extra per sentir-se orgullós és en Gustavo. I és que la Mia ja segueix les seves passes, tot i la seva curta edat. No, no és que hagi començat a manipular càmeres fotogràfiques o que es quedi obnubilada mirant la televisió. El motiu és gastronòmic: la nena menja sòlids des de fa temps, i comença a gaudir de plats elaborats: un de molt concret, i emblema de la gastronomia valenciana: l'arrós o 'paella'. González és de Quart de Poblet i, evidentment, sent predilecció per ella. Mia s'ha cruspit una ració ben bufona, a la que no li manca cap ingredient, tret de la sal, contraindicada per als petits: la sal. De la resta, té de tot: conill, pollastre, bajoca i garrofó, així com un bon sofregit. Només una errada força còmica i que els seus seguidors li han hagut de corregir: Gustavo devia estar pensant en una altra cosa, perquè en comptes de 'garrofón' en castellà, ha escrit 'garrafón'. Això ja per més endavant, Gus. No corris.
En tot cas, una estampa divertida i tendra. Després de l'arrós, que es prepari per als canalons de Sant Esteve i la resta de viandes típiques de Nadal. Bones festes.