La història de Hollywood està omplerta de rivalitats llegendàries, però poques de tan intenses com la que va enfrontar a dos titans del cinema d'acció: Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone. Tanmateix, un negoci inesperat els uniria per sempre, convertint-los en amics inseparables. Recordem que en la dècada dels 80, ambdues estrelles del cinema competien ferotgement per la fama. Ambdós van protagonitzar pel·lícules d'acció de gran èxit, acaparant l'atenció del públic i la crítica.
De fet, en unes declaracions concedides a The Graham Norton Show (via Variety), l'exgovernador de Florida va revelar que ell i Stallone van portar la competitivitat a l'extrem. "Érem rivals en el cinema, però portem la competitivitat a l'extrem: cada un havia de tenir el millor cos, havíem de matar més gent a les nostres pel·lícules i havíem de tenir les armes més grans. Se'ns va escapar de les mans i intentem descarrilar-nos mútuament".
Tanmateix, malgrat aquella gran rivalitat professional entre ambdós artistes, es va crear una gran amistat a nivell personal gràcies a Planet Hollywood. "Quan ambdós invertim en Planet Hollywood, comencem a volar junts per tot el món per promocionar-la, i ens vam fer amics fantàstics. És un gran ésser humà, i ara som inseparables". Aquesta amistat es va fer evident quan van unir les seves forces a diverses pel·lícules, sobretot en la franquícia 'Los Mercenarios' i en 'Escape Plan'.
Què és Planet Hollywood, el negoci d'Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone?
Tal com precisa Men's Health, Planet Hollywood és una d'aquestes coses que per a molts són un dels símbols dels anys 90. La imatge de Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis, presents sobretot en les inauguracions dels primers restaurants, són una de les estampes més mítiques d'aquells anys. Aquesta cadena va néixer gairebé amb la dècada, el 1991 va obrir el seu primer restaurant a Nova York, servint un menú ple d'hamburgueses, patates fregides i altres especialitats típicament nord-americanes.
Els restaurants, en realitat, eren propietat de l'empresari Robert Earl, que també era el màxim responsable de la cadena Hard Rock Cafè. El concepte de Planet Hollywood era similar, però en lloc de centrar-se en la música, ho va fer en el cinema. Per a això, va buscar el suport de diverses estrelles de Hollywood, que no només donaven la cara, sinó que també participaven en una petita part de la inversió, així com precisa l'esmentat mitjà. Des que van iniciar, les seves inauguracions van ser esdeveniments multitudinaris que reunien centenars de persones esperant l'arribada de les estrelles de cinema. La cadena al principi va ser obrint sucursals a Califòrnia, Cancún, Washington, Las Vegas, Disney World i va arribar a tenir 87 establiments a 36 països de tot el món.
Arnold Schwarzenegger va sortir de Planet Hollywood
La sortida del seu accionariat d'Arnold Schwarzenegger el gener de 2000 va marcar potser l'ocàs del negoci, encara que en realitat, després de nombrosos tancaments i dificultats econòmiques, continua viu. Encara poden trobar-se alguns restaurants de la cadena a Disneyland Paris, en el Caesars de Las Vegas, Londres o a l'Aeroport Internacional de Los Angeles.