A TV3 hem vist parelles sentimentals, per exemple Ramon Pellicer i Lali Colomé als Telenotícies. Pares i filles, per exemple Artur Peguera i Júlia Peguera a Esports i a Tot es mou. O mares i filles, per exemple les actrius Rosa Boladeras a Polònia i Sara Diego a Com si fos ahir. Ens quedava veure germanes i acaba de passar. La presentadora del moment és Núria Moliner, que ara condueix un èxit al web 3Cat Entre quatre parets. Aquesta arquitecta de 34 anys va passar per La selva per vendre un programa que es ven sol: cases de famosos amb curiositats arquitectòniques. Una troballa, el millor del web ara mateix. La sorpresa és que té una germana famosa, actriu de TV3, l'Anna Moliner. I tot i la diferència d'edat semblen bessones, de tan iguals com són.


La Núria es defineix com una arquitecta que va decidir no construir, ser arquitecta però no fer d'arquitecta. Va preferir comunicar i investigar. Va decidir fer televisió, comissariar festivals i exposicions, presentar i guionitzar esdeveniments, crear i divulgar, fer música, donar classes, fomentar la cultura. Li ve de mena. L'Anna Moliner és la seva germana gran, té 40 anys i l'hem vist a TV3 fent d'actriu des de petita. Va debutar amb Dagoll Dagom l'any 2010 a TV3 amb la sèrie La Sagrada família. A la cadena hi ha fet de tot: Kubala. Moreno i Manchón, el Club Súper 3, Cites, La catedral del mar i Això no és Suècia. Molt recordat el seu debut fent de filla petita de la (sagrada) família a la sitcom amb la mítica sintonia: "Com electrons desorbitats, sogra, gendre, fills cunyats, lluitant per mantenir l'orgull, ningú recull els plats trencats. Sagrada família":



La Núria és el futur de TV3, hauria de poder sortir del marc mental de programes d'arquitectura. És valenta parlant de la precarietat en l'arquitectura: "Creo que la arquitectura es la escenografía de nuestras vidas. Y a veces es más que eso, es el escenario, es incluso la protagonista, y no somos conscientes de ello. A veces, la percibimos como algo externo, que no va con nosotros, sobre lo que no tenemos nada que decir, pero una ciudad bien diseñada, amable, que nos cuida, o una vivienda que está pensada para adaptarse a nuestras necesidades cambiantes a lo largo del tiempo, o construcciones que minimizan su impacto ecológico y en la salud de las personas… Todo esto nos afecta a tantos niveles que a veces es difícil cuantificarlo. Pasamos mucho tiempo en nuestra casa, por lo que es importante estar a gusto en ella, crear un espacio agradable que te haga feliz: la belleza no es algo trivial, sino que realmente genera bienestar, e incluso salud”. Anna i Núria, dues cares de TV3, de la Cultura i siameses, tot i els 6 anys de diferència. Telegèniques i grans professionals. Volem conèixer els seus pares. Autors de tant de talent.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!