Dilluns de Pasqua en confinament. Després d’una Setmana Santa atípica sense palmes, ni palmons ni processons, les llars catalanes es resisteixen a quedar-se sense una altra de les tradicions d’aquests dies: la mona. Davant de la prohibició de sortir al carrer, hi ha qui ha optat per encarregar-la a un pastisser i fer que l'hi enviïn a casa. D’altres, en canvi, preparen la seva pròpia mona a casa. Com la periodista badalonina Pilar Rahola, que ha deixat les postres d’avui en mans d’en Robert, el seu home.

TV3

Vestit amb samarreta de màniga curta i un davantal d’allò més curiós, amb el dibuix d’un soldat romà lluint abdominals com si fossin els del xef, en Robert cuina el pa de pessic, bat la crema i prepara la xocolata desfeta. Una mona de Pasqua “a la seva manera”, escriu la Pilar Rahola al seu Instagram després de publicar el vídeo del seu marit a la cuina:

Una Pasqua diferent i, per tant, inoblidable.