Catalunya té moltes icones i símbols referents. El pa amb tomàquet, el dia de Sant Jordi, Barcelona, el Mediterrani, el Barça, TV3... i entre aquest llistat, hi trobem clarament a Quim Masferrer, un dels grans rostres catalans del món de la comunicació amb un dels programes amb més èxit de tots els temps: El Foraster. Un format dedicat a descobrir els petits pobles de Catalunya narrats pel presentador, qui es dedica a passejar-se per tots els racons i, sobretot, descobrir-ne tots els secrets i els encants de la seva gent. El presentador té un carisma i una sensibilitat que fan el seu programa únic i inigualable, i és que, per molt que intentin imitar el format, no n'hi ha cap que emocioni i fiqui els pèls de punta com el de TV3.
A part d'El Foraster, Quim Masferrer també ha aconseguit traslladar la màgia del programa de TV3 amb el seu espectacle anomenat Bona Gent, on el català es dedica exclusivament al públic de cada poble que visita, descobrint en cada show històries de tots colors que fan emocionar als assistents i també els seus seguidors, publicant alguns dels fragments que li han ficat la pell de gallina. Recentment, l'espectacle feia parada a Reus, on, Quim Masferrer ha conegut l'amistat que tenen la Susanna i la Montse, dues espectadores del teatre. Atents.
Quim Masferrer caminava entre el públic, com ja ens té acostumats, i tot just mencionava que una tal Montse, li acabava d'explicar que s'havia autoregalat a ella mateixa una entrada per venir a veure Bona Gent. És aleshores quan, mentre Quim Masferrer ho recordava en veu alta amb el micròfon i deia, "Tothom té una història per explicar" una de les persones del públic, crida: "Tots tenim una Montse!" Un crit que capta l'atenció de tots els assistents, inclòs del mateix presentador, qui li respon: "I vostè que collons s'hi posa ara aquí? Ara n'hi ha una entre el públic que diu: tots tenim una Montse!" Aquella intervenció és prou espenta perquè el presentador s'apropi a la dona i li pregunti detalladament a què es refereix quan ha cridat aquella frase. "Quin crit que ha fet, diu, tots tenim una Montse" Amb aquella intervenció descobriria una gran amistat entre el públic.

La dona del públic que havia cridat la mítica frase que no parava de sonar al cap de Quim Masferrer era la Susanna, una dona que, de nou, afirmava el següent: "Tots tenim una Montse, almenys jo" Ella explicava que havia vingut amb una amiga, que, casualment, es diu Montse. Una coincidència que fa esclatar de riure a tothom. És per això que el presentador li pregunta per la història de la Montse i la Susanna respon: "La història de la Montse... doncs que som molt bones amigues" Seguidament, era el torn de la (gran nomenada) Montse, amb qui ja es veu que tenen una diferència d'edat, i explica com es van conèixer: "En el seu moment, tenia una botiga de nens, era clienta d'ella, i allà es va fer aquesta amistat" Les dues protagonistes responen les preguntes del presentador, i amb la mirada es pot veure que, clarament, tenen una amistat molt forta: "Jo l'ajudo amb el que cal, ella m'ajuda amb el que cal" explicava la Susanna. És aleshores quan la Montse fa una pas més i detalla el següent: "És com una segona mare"
Totes dues tenen els ulls brillants, especialment la Montse. "Si és una segona mare, no vull ni imaginar-me amb la de coses que t'ha assessorat, que t'ha ajudat i que t'ha fet costat" li deia el presentador. Ella explicava el següent: "Ha fet de mare, d'àvia i de tot" Totes dues visiblement emocionades s'acaben abraçant quan, en Quim Masferrer diu: "Oi que bé, vosaltres no ho veieu, però la Montse, totes aquestes paraules les ha dit amb els ulls ben negats. Per tant, visca les que fan de segones mares" I quanta raó. L'amistat de la Susanna i la Montse no només ens ha fet emocionar, sinó que també ens ha recordat que totes les Montse també tenen la seva Susanna i al revés.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!