No s’acaben els detalls sobre la boda de l’any, l’enllaç Risto Mejide-Laura Escanes.

Aquest dilluns han sortit a la llum les primeres fotos de la núvia, que va lluir un vestit llarg de Rosa Clará. Però això no ho és tot.

 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Quins menús se serveixen a les bodes cinc estrelles?

En el cas dels Risto-Escanes, hi va haver tres plats de sopar. Primer, una sopa d’ametlles amb xips de carbassa, un plat de lluç acompanyat de mongeta verda i carbassó, a més d’un bon filet amb patates a lo pobre.

 

A post shared by Carlos Blanco (@carlosblancov) on

Després, l’hora de les postres, que van ser de categoria. En concret, un tiramisú de xiclet fet per Fabian Martín, i un vertical cake de la mà de Christian Escribà (Bogeria a la pastisseria, TV3) i Patricia Schmidt.

 

#noche de #boda #loveislove #bodaristoylaura #toelrrato

A post shared by Patricia Schmidt (@patschmidtcakes) on

La carta del menú és personalitzada, incloent-hi el nom de cada convidat sota el menjar. Això de personalitzar, de fet, ha estat la tònica del casament, amb unes invitacions també a la mida de cada persona. La núvia va mostrar-ne la preparació a la xarxa:

El dubte és, va haver-hi algun tipus d’aperitiu abans del sopar?