La recent estrena de la sèrie 'El cos en flames' a Netflix ha catapultat Rosa Peral al centre de l'atenció mediàtica. Tanmateix, més enllà del seu paper a la pantalla, la vida real de l'exguàrdia urbana ha suscitat un interès fervent, especialment respecte al seu pas per la presó i les seves relacions personals durant aquell període.

La mirada d'una excompanya de presó

Per donar llum sobre la personalitat i el comportament de Rosa a la presó, 'I ara Sonsoles' es va posar en contacte amb Andrea, una excompanya de Rosa Peral a la presó de Brians. Les revelacions d'Andrea sobre la vida de Rosa a la presó han estat impactants.

Rosa Perera

Andrea va descriure a Rosa com una persona inicialment egocèntrica i manipuladora. Segons les seves paraules, Rosa preferia mantenir-se en solitari i evitar relacions properes amb altres recluses. Aquesta actitud la va portar a ser percebuda com una manipuladora consumada.

Tanmateix, el que en va sorprendre molts va ser el canvi d'actitud de Rosa amb el temps. Andrea va revelar que, malgrat la seva aparent fredor inicial, Rosa va mostrar amabilitat i educació en la fase d'acollida. No obstant això, a mesura que els mesos transcorrien, Rosa revelava la seva veritable naturalesa, caracteritzada per una tendència a dir mentides i un comportament possessiu.

Relacions obertes i obsessions

Un dels aspectes més cridaners de l'entrevista d'Andrea va ser la revelació de les relacions amoroses de Rosa a la presó. Segons Andrea, Rosa mantenia una relació oberta amb una companya de presó, però aquesta llibertat tenia una condició: Rosa no permetia que la seva parella tingués altres relacions sentimentals. Aquesta dinàmica va donar lloc a una obsessió per part de Rosa Peral, qui va arribar a seguir la seva companya de presó de prop, revelant una faceta possessiva que va deixar atònits a molts.

Rosa Perera i Úrsula Corberó interpretant-la a El cos en flames

Aquest gir en la trama de la vida de Rosa Peral planteja qüestions interessants sobre la complexitat de les relacions personals en un entorn carcerari. La presó de Brians, on complia la seva condemna, va resultar ser un escenari inusual a causa de la seva condició de presó mixta, contràriament a la creença generalitzada que era exclusivament per a dones.

El canvi de presó i les seves implicacions

Finalment, Andrea va compartir un detall que subratlla la rellevància de la relació especial entre Rosa i la seva companya de presó. Aquest vincle aparentment determinant va portar que Rosa fos traslladada a la presó de Tarragona, un esdeveniment que ha suscitat interrogants sobre els criteris utilitzats per ressituar les recluses en el sistema penitenciari espanyol.

El canvi de presó, a més de les seves implicacions en la vida de Rosa, ha portat a un debat més ampli sobre les polítiques de reubicació de reclusos a Espanya. Es qüestiona si les relacions personals haurien de ser un factor determinant en aquests canvis i si les presons mixtes com Brians són l'entorn adequat per mantenir una separació efectiva entre els gèneres.

La vida de Rosa Peral, més enllà de la seva faceta televisiva en 'El cos en flames', ofereix una complexa trama de relacions personals, amb esclats de manipulació i possessió. L'entrevista revela una realitat sorprenent que desafia les expectatives sobre la vida a la presó i planteja preguntes intrigants sobre el sistema carcerari a Espanya. La història de Rosa Peral continua intrigant al públic i segurament donarà molt de què parlar en els propers mesos.