S'ha convertit en el bufó fatxa i franquista de l'ecosistema Telecinco: Pilar Gutiérrez, la líder de 'Movimiento por España', que li ha agafat el gustet a això de la tele. Ha vist que té tot un grup audiovisual que li riu les gràcies i li ofereix religiosament una pagueta, i és clar, la dona ha vist la llum celestial. Massa llaminer per a una dona pleistocènica que no té res a fer en tot el sant dia, a banda de resar la memòria de la mòmia del dictador Francisco Franco. Ja veuen que és impossible no fer referències religioses quan parlem d'aquest personatge. Ella tampoc s'ho treu de la boca. Una boca que l'ha dita ben grossa. Un deliri digne d'examen psiquiàtric i exorcisme posterior, contra una cantant que és sagrada. "Sal de ese cuerpo, Pilar, que te pierdes".
La croada de la Pilar contra el món de la música ha agafat volada. Va començar baixeta, amb un xitxarel·lo de la música com Omar Montes, que la va enviar a pastar fang amb tota la raó pels comentaris racistes que va fer a casa seva durant un concurs culinari de la cadena. Montes s'ha guanyat un petit raconet al cor de moltes persones, demostrant un rampell de lucidesa inesperat en ell. Però, com dèiem, la cosa s'ha disparat com un coet, arribant a les mateixes portes del cel. El cel cristià, és clar. Per què la dona és l'abanderada, segons el programa Socialité que l'ha entrevistada, d'un grup de creients irats amb una fotografia de Rosalia, en la que ironitzava amb semblar-se a la Verge Maria. Entre d'altres bajanades, Pilar diu que la catalana és una "enviada del Demonio, satánica, trabaja para él y los iluminatis, blasfema, estúpida, pobre desgraciada". Tot per haver, suposadament, ofès la mare de Déu. En el seu cas, però, no ofèn ni sent la més mal educada de la caverna. Només desperta llàstima.
Pots sentir les bajanades de Gutiérrez clicant a la imatge:
Que Gutiérrez és més carca que els descendents del genocida ja ho sabíem. Però, què va fer quan els Beatles van dir allò de que eren més populars que Jesús? Ah, no, espera. Que el 1966 a Espanya no hi havia més que una tele, la del NO-DO. I aquestes coses trigaven en arribar, ves a saber per què o per qui.