Mentre que moltíssima gent ho està passant molt malament amb la que està caient, a Tamara Falcó les coses li van millor que mai. Prova d'això, l'últim que ha fet. Doncs la filla d'Isabel Preysler, presumint de la boníssima economia que té, s'ha gastat una enorme quantitat en fer realitat el seu últim caprici. Com et quedes?
A Tamara Falcó la vida li va fer un gir radical quan es va alçar, al novembre del 2019, com a guanyadora del concurs MasterChef Celebrity. Des d'aleshores, la seva popularitat ha augmentat moltíssim, i fins i tot ha trobat nòvio. Un pas pel programa de Televisió Espanyola que li ha servit per despertar la seva gran afició per la cuina. I és que pel que sembla, l'empresària sempre que té ocasió es posa a la cuina de la seva mare, Isabel Preysler, per fer de les seves i sorprendre tots amb les seves creacions. Unes elaboracions que de ben segur millorarà en els propers mesos gràcies al curs de cuina al que s'acaba d'apuntar a Madrid. Un curs, segons explica La Razón, en una prestigiosa escola de la capital, que costa prop de 40.000 euros i té una durada de nou mesos.
Una formació culinària que fa perquè, atenció que impressiona, Tamara Falcó vol obrir el seu propi restaurant a Madrid. Sí, efectivament, la filla d'Isabel Preysler vol fer el salt definitiu al món de la restauració i obrir a la capital el que serà el seu primer local de menjar. Un negoci amb el que porta somiant des de fa molt temps, però que ara, amb la crisi del coronavirus, li han recomanat que no obri i s'esperi a més endavant. Es convertirà Tamara Falcó en la xef revelació d'Espanya? S'alçarà amb la tan cobejada estrella Michelin? O es quedarà amb les ganes?