Els catalans es prenen molt seriosament dues coses: l'idioma i el pa amb tomàquet. Hi ha algunes discussions sobre si cal torrar el pa o si convé abocar abans l'oli que la sal. Però tothom es posa d'acord en un extrem. Mai sota cap concepte escampar el tomàquet amb un pinzell d'una salsa barrejada prèviament dins un bol. És infecte. A Madrid es fan els oberts escrivint a la pissarra dels bars "Tenemos pantumaca (sic)" i servint-lo d'aquesta manera lamentable, amb cullera:
La foto és del diumenge a l'hora de l'esmorzar en un parc de Madrid. Qui es cruspeix aquest repugnant plat de pa, pernil i salsa és una futura xef, guanyadora de Masterchef Celebrity i rica: Tamara Falcó. Les fotos fa mal als ulls i als budells:
Sempre que es combina Tamara i pa amb tomàquet s'ofèn el bon gust. A El hormiguero fa una tertúlia els dijous amb Juan del Val. El marit de Núria Roca va dir "El pa amb tomàquet no está mal, pero un tío que pide pa amb tomàquet no ha probado el jamón bueno en su vida". El senyor madrileny de la barba sentant càtedra com sempre. Fa molta mandra. La polèmica va ser tan cèlebre que ara li recorden a Tamara:
Tamara Falcó, filla d'Isabel Preysler, va confessar a Antena 3 que vol muntar un restaurant. Comença malament.