Tamara Falcó ha estrenat, per fi, el seu polèmic i caríssim àtic de luxe de 190 m² en una exclusiva urbanització del Madrid més pijo. Fa 2 anys que el va comprar sobre plànol per 1,5 M d'euros a l'estudi de l'arquitecte dels famosos, Joaquín Torres, amb qui es va enfrontar perquè a la marquesa mai no li va acabar de fer el pes. L'ha acabat tunejant al seu gust, fent diverses reformes a l'interior i l'exterior del pis. Una altra pasta, en definitiva. Diu que s'ha gastat tots els seus estalvis en el niu d'amor que compartirà amb el seu flamant marit, pobreta. I que la troba petita. Se n'ha adonat ara, quan ha entrat a viure-hi. Quines coses li passen a la criatura. Patidora de mena.
Tampoc es posin a plorar per l'aristòcrata, però. La seva situació econòmica, que ella denomina justeta per l'esforç que ha fet per pagar l'habitatge, és una mentida més de la vida de cartró-pedra que ven als mitjans de comunicació. El seu ritme de vida és absolutament insostenible: cada cap de setmana toca escapada a algun punt del planeta per endrapar a restaurants prohibitius, hotels astronòmics i vicis indissimulables. Després de Copenhaguen o Londres, acaba de passar com Àtila pel País Basc. Mam i teca a dojo, amb un especial èmfasi en el celler. Ampolles de vi de centenars d'euros. Una rere l'altra.
El matrimoni Falcó-Onieva, en companyia d'una parella del seu mateix estil en tots els sentits, van establir-se en un cinc estrelles molt conegut de Donostia. D'allà al nucli antic a fer uns pintxos, abans de dirigir-se a l'Asador Etxebarri, del xef Bittor Arginzoniz. Un temple de la brasa i la carn vermella, però molt més que això. 264€ per barba sense begudes, que en el seu cas van ser unes quantes. Per començar, un Roagna Barolo Pira italià de 200€. Després, amb el plat estrella, un Vega Sicilia Valbuena, també de 200€ aproximadament. Si aquí acaba la cosa només ho saben ells, o si més no, no hi ha més fotografies que il·lustrin la seva set sibarita. La broma, en total i tirant pel baix, va sortir per 1500€. El clàssic àpat dels que no tenen estalvis. Oi que sí? Morro fi.
L'endemà l'expedició va anar a petar a un altre establiment de primera categoria, el Narru, a la capital de Gipuzkoa. Aquí la factura no puja tant, parlem de 100€ per comensal més hidratació. L'oferta de vins del local és excel·lent i de preu elevat; no hi ha vi de la casa, ni un tempranillo joven, ni cosetes per l'estil. Un parell d'ampolles més a la col·lecció i al fetge, la casa és gran. Si s'està intentant quedar embarassada no semblaria la millor dieta: pot ser que han abandonat la idea, però encara no ho hagin fet oficial? La casa petita, els findes pantagruèlics, i sobretot: no fan guardiola per a l'arribada del seu fill o filla. Tot quadra. Ara bé, veient com van vendre l'exclusiva de la boda, el preu d'un nadó podria ser de bojos. Molts zeros. Un brindis!
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!