Malgrat viure a Barcelona per motius laborals i familiars, Toni Cruanyes no perd de vista el seu poble natal: Canet de Mar. El presentadors del Telenotícies Vespre s'escapa sovint cap al Maresme i gaudeix de totes les coses bones i que n'ofereix, que en són moltes. Algunes històriques i emocionants, com va passar fa uns dies, quan recordava com es va viure allà la proclamació de la República Catalana el 14 d'abril de 1931. La memòria de Canet està molt present en Cruanyes, i li ve de família: el seu avi Antoni va ser el primer alcalde democràtic de la vila, així com un expert en la historiografia local. En Toni, però, també domina d'altres matèries en les que el seu poble és un referent. I venen molt de gust.
Aquest cap de setmana en Toni ha repetit visita, coincidint amb una diada especial. I no, no parlem de la celebració del 1 de maig, dia del Treball, si no d'una altra festivitat de caràcter local a Canet: la Diada de la Maduixa. La producció d'aquesta fruita és un dels emblemes gastronòmics de la zona, i en Cruanyes ha fet país consumint-les i exaltant-les. S'ha posat les botes, i no ens estranya gens ni mica: les que ha compartit a través de la xarxa feien patxoca i dentetes. Els seguidors del periodista han celebrat la seva aposta pel producte local, sempre necessària per al món agrícola de la zona i de Catalunya sencera.
La maduixa de Canet de Mar està d'enhorabona: Cruanyes és un dels millors homes anunci de Catalunya, i no necessita de marques o patrocinis al darrere. Amb un senzill però fantàstic plat ple a vessar d'aquest menjar n'hi ha prou per potenciar les seves vendes. Dilluns, tots al mercat.