Toni Cruanyes aprofita el màxim el cap de setmana després d'una setmana intensa a la feina, amb un informatiu especial per la presa de possessió del nou govern de la Generalitat. El vam veure al bell mig de la Plaça de Sant Jaume explicant tot el que passava en el dia gran del nou MHP Pere Aragonès. Calia descansar, i per això el de Canet de Mar és a La Sènia, al Montsià, el poble d'on és original el seu marit, Eugeni Villalbí. No han anat sols, és clar: la canalla no s'ho haurà perdut pas, l'Elies i la Joana. Ell ja té 6 anys i la petita any i mig, i els plans familiars són la millor alternativa d'oci i desconnexió.
Com a bons pares que són, s'han hagut d'ocupar d'una tasca imprescindible: la intendència. La teca, vaja. I han pogut satisfer-la a 10 minuts en cotxe del punt de partida, a Els Valentins. Una petita població d'Ulldecona que celebrava festa major, i on han fet diana en la seva cerca gastronòmica, ideal per als més petits: per divertida, original i gustosa. Han triat una creperia, però no una qualsevol: segur que el nen i la nena han al·lucinat amb la novetat d'anar a sopar a una 'foodtruck', una d'aquelles caravanes-cuina, com la del company de TV3 Marc Ribas a 'Pop up xef'. La 'Gula Gula' ha estat una gran troballa, i s'han cruspit mitja carta: bé, això és el que interpretem amb el seu missatge: "vespre de creps, salats i dolços". Sabem que l'Eugeni se n'ha fotut un de sobrassada, roquefort i nous. Caram. De la resta, ni idea.
Diuen que la tele engreixa, però el que és més cert és que molts professionals s'aprimen per la tensió de l'actualitat, el directe i els horaris. Per això s'ha de reposar forces. I un tiberi de creps dona energia per a un parell de mesos.