Catalunya està plena d'estrelles. En el món de la música tenim a Rosalía, en el món del futbol tenim a Lamine Yamal i en el món de la interpretació tenim a Úrsula Corberó, qui des del 2002 es menja totes les càmeres quan apareix en escena. Molts de nosaltres la vam conèixer a Mirall Trencat, d'altres la van gaudir durant les 7 temporades de Física o Química, i anys més tard, va fer el salt internacional amb La Casa de Papel, on interpretava a Tokio, un dels personatges més emblemàtics de Netflix i de totes les sèries espanyoles. Única i inigualable, tot el que fa Úrsula Corberó es converteix en or.
Després de fer el salt a Hollywood, va tornar un temps a casa pel rodatge de El Cuerpo en Llamas, la sèrie on va tornar a brillar a Netflix i la qual li va fer guanyar el Premi Ondas. Després d'aquest projecte espanyol on Úrsula Corberó va tornar a brillar, ara, està d'estrena amb The Day Of The Jackal, una sèrie des de Hollywood la qual està promocionant arreu del món. Com sempre, sent una VIP en tots els racons.
@elpais “Este premio también me lo dedico a mí, por ser tan trabajadora y tan valiente, porque estuve a esto de decir que no al personaje, y por ser tan maja”. El discurso de Úrsula Corberó tras ganar el #ondas2023 a mejor actriz por #elcuerpoenllamas ♬ sonido original - El País
Úrsula Corberó destaca pel seu talent i també per la seva naturalitat i el seu carisma. Conquista la càmera en cada personatge, però també ho fa amb la seva pròpia persona. Un exemple d'això fou el discurs d'Úrsula quan va rebre el Premi Ondas, i va dir davant de tothom: "Me lo dedico a mí, también, por ser tan trabajadora, tan valiente, porque estuve a esto de decir que no a este personaje ¡y por ser tan maja!" I és que, tot i haver aparegut en projectes que requereixen molta concentració i que provoquen sentiments negatius com tensió, frustració o por, ha revelat que el seu secret a l'hora d'interpretar no és pas aquesta intensitat del personatge. Si més no, fer de Rosa Peral fou un dels reptes professionals més complicats i ara, un any més tard de l'estrena, ha explicat una de les curiositats més sorprenents del rodatge de la sèrie de Netflix.
La revista S Moda ha entrevistat a l'actriu, la qual s'ha obert en canal sobre la seva trajectòria a Hollywood i també sobre el món de la interpretació i del gremi d'actors. A part de voler distingir-se de tota la resta de prejudicis i etiquetes que envolten als actors, ha volgut destacar el següent sobre la 'intensitat' de la qual presumeixen molts dels seus companys. "Son muy pesados los actores con todo el tema de la intensidad, yo no puedo. Todos tenemos momentos intensos, preocupaciones, momentos mejores y momentos peores… A mí en El cuerpo en llamas, por ejemplo, decían “corten” y yo lloraba de la risa, me decían “¿por qué te ríes?” y yo decía “porque si no me voy a volver loca, ¿vosotros veis lo que acabo de hacer?” Tocar de peus a terra i recuperar la seva identitat era el millor recurs per no perdre el nord. "Es por mi salud mental, yo no puedo estar metida en esta espiral seis meses como si me estuviera pasando estas cosas de verdad, me tengo que reír un poco. Yo entiendo que cada uno tiene sus procesos, y este era el mío"
Però aquestes no han estat les úniques declaracions on Úrsula Corberó ha parlat sobre el gremi d'actors: "Veo a mucha gente que de cara a la galería se apodera de un discurso humanista, rozando lo antisistema, y que después se ponen como locos si no los ponen en la suite que ellos quieren. Debo decir que yo he tenido la gran fortuna de encontrarme con actores y gente maravillosa, pero no te puedo decir que todos son así" Quan tens diners, i èxits és molt fàcil que la fama s'apoderi d'un mateix. En el cas d'Úrsula Corberó, qui acumula reconeixements i projectes exitosos, la pressió mediàtica i la fama no ha pogut amb ella, i és per això, pel que ens conquista, per la seva humilitat i naturalitat. Un cop més, meravellosa.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!