Alguna cosa passa entre el programa Tot es mou i els columnistes més llegits de La Vanguardia, excepte Rahola que hi treballa. Si fa pocs dies era Quim Monzó qui ensorrava Lluís Marquina per la pèssima entrevista a Pau Riba ara és el crític de TV Víctor Amela qui fa servir la seva columna més llegida, la de diumenge, per destrossar Helena G. Melero. Considera que la connexió que va fer a Brussel·les divendres amb l'eurodiputat electe Toni Comín va ser "antiperiodisme".

TV3

Escriu Amela que l'exconseller exiliat (ell el qualifica de "huido") va fer-se entrevistar, "a petición propia, se asoma como por la ventana de su casa". Comín es va mostrar ultracrític amb el penós paper del TS i l'eurodiputat electe Junqueres a qui han suprimit el dret de representació. Una barbaritat segons molt juristes en la que Amela no hi entra. El crític destrossa el paper de Melero amb Comín: "Compara España con Hungría y  nadie en plató lo cuestiona. Estamos en TV3. Comín es un muecín en su minarete". Comparació poc subtil de TV3 i la religió musulmana.

ACN

Amela, premiadíssim periodista i escriptor, no veu bé el paper de la seva companya presentadora "Helena García Melero le despide fraternalmente 'Que li vagi molt bé'. La identificación entre periodista y entrevistado es plena. Una escena ajena al periodismo y normalizada". Amela furga a la ferida i no diu res nou, és habitual que critiqui TV3, com quan va exposar a En Blau: "TV3 tiene que dirigirse también a los que no piensan lo mismo que ella". Paraula de crític, ara més concretada sobre una companya i competidora. Amela fa un programa setmanal a TVE Catalunya molt recomanable Ho has vist!?

TVE

Amela jutge i part. El seu programa va els dimarts a les 18h a La 2, a la mateixa hora que Tot es mou. Els crítics de TV que fan TV sempre estan impostats, com si se sabessin observats amb més severitat. Actualment els tenim a tots tres alhora en emissió: a Ferran Monegal a La Sexta Noche, a Mònica Planas a Està passant i a Amela a Ho has vist!?. Tres bons programes amb tres col·laboradors notablement fora del seu hàbitat. Fan patir. Millor llegits.