Els espectadors que aquest migdia hagin sintonitzat TV3 s'hauran trobat, a dos quarts de tres del migdia, com cada dilluns, Raquel Sans i Xavi Coral apropant les notícies als catalans. Al periodista de Terrassa se li veia molt bona cara, no ens estranya. Aprofitant el pont de divendres passat, i sumat al cap de setmana de ple estiu, Coral ha estat tres dies a les Illes Balears gaudint de la màgia d'un indret idíl·lic a Mallorca, Fornalutx.

Xavi Coral i Walter, el seu gos / Instagram

Probablement en Walter, el seu gos, tindrà enveja que no l'hagi dut cap allà. Prop de Sóller, a la Serra de Tramuntana, aquest indret és considerat un dels poblets més bonics de tota Espanya. I les imatges en donen fe. El presentador de TV3 ho ha pogut veure i viure in situ. Però com que el bo d'en Coral és algú a qui li agraden els petits plaers de la vida, no s'ha acontentat només en anar-hi. Ja posats, s'ha regalat un tiberi de traca, degustant una delícia culinària de la zona.

Fornalutx, Mallorca

Ben acompanyat d'un bon vi rosat, Coral s'ha fotut, entre pecho y espalda, un bon arròs brut, un dels plats més típics de Mallorca. Una mena d'arròs caldós amb espècies, canyella, safrà, pebre i pebre vermell, acompanyat de diferents carns, amb ingredients que poden variar en funció de la temporada, com verdures o pèsols, destacant l'arròs brut d'esclata-sangs, tot i que hi ha qui n'afegeix sobrassada, cargols o una picada de fetge de conill. Una meravella que ara ha tastat el presentador del TN Migdia en un dels restaurants més coneguts de la zona, Ca n'Antuna, especialitzats en cuina mallorquina:

Instagram

En aquell raconet que es veu a la foto, a la cantonada de la terrassa, ha estat Xavi Coral. Enveja màxima. Ara li toca a Raquel Sans fer-nos créixer les dents publicant una foto a l'alçada. Ho tindrà difícil.