El 50% dels llocs de treball per a l'hostaleria quedaran deserts de nou aquest estiu; el problema ja crònic de la falta de mà d'obra s'agreuja amb l'arribada de les vacances, dels viatgers internacionals i llasta el creixement del sector. La patronal busca remeis com contractar "contingents" de treballadors estrangers, una proposta que és rebutjada pels sindicats. Les dificultats per trobar personal en els períodes de temporada alta, en general, i a l'estiu, en concret, es repeteixen cada any als bars i restaurants espanyols, i aquest any no serà una excepció.
L'any passat, la patronal Hostaleria d'Espanya va assegurar que la meitat dels llocs de treball oferts al sector per a aquella temporada anava a quedar desert, una xifra que ha tornat a posar sobre la taula aquest any el secretari general de l'associació, Emilio Gallego. Falta de conciliació i dificultats per trobar allotjaments per als treballadors de zones costaneres són alguns dels factors que provoquen aquest problema crònic.
El sector hoteler ho té clar: falta personal i cada any es fa més palpable la necessitat de contractar nous professionals per fer front a una demanda que no deixa de créixer, de la mà dels rècord en turisme. Segons les dades d'Hostaleria d'Espanya, els bars i restaurants esperen incrementar aquesta temporada entre un 5% i 10% les seves caixes, sobre les ja inflades dades de facturació de l'estiu passat. Les perspectives de negoci són molt bones, ara bé, la dificultat per contractar llasta a un sector que viu en primera persona alguns "problemes estructurals" com una piràmide de població cada vegada més envellida, ha explicat el portaveu de la patronal en declaracions a EFE.
"No falten treballadors, falten drets"
Per això, "per a molts sectors, l'arribada de treballadors estrangers és l'única opció (per cobrir els llocs)", ha assenyalat Gallego, una proposta que, en el cas de l'hostaleria, "seria l'ideal", ha afegit. La iniciativa, ja proposada l'any passat per la patronal hotelera de Cadis davant de la falta d'empleats, no ha tingut "un entorn receptiu per part de l'administració", ha lamentat Gallego, que ha insistit a presentar aquesta opció com una solució viable.
"Els oferiran a aquests contingents un habitatge durant el temps que treballin?", s'ha preguntat el responsable d'Hostaleria de Comissions Obreres (CCOO), Gonzalo Fuentes, qui rebutja aquesta iniciativa. "No falten treballadors, falten drets", ha assegurat el portaveu del sindicat.
Per a Fuentes, la pandèmia va suposar un punt i a part al sector, doncs, amb el turisme ja recuperat, la càrrega de treballat ha augmentat, i amb la inflació també ho han fet els preus. "El sector va com un tir", ha resumit el responsable d'hostaleria de CCOO, alhora que ha recriminat no veure aquesta millora reflectida en les condicions laborals d'uns treballadors que, cada vegada més, busquen una millor conciliació entre la vida laboral i la privada.
Segons el parer del responsable del sector de l'hostaleria d'UGT, Omar Rodríguez, el sector "ha perdut la capacitat de ser atractiu" a causa de les condicions que arrossega, de les quals ha destacat els baixos salaris, la conciliació i la dificultat per fer carrera. Sobre la proposta de la patronal de cobrir els llocs vacants amb treballadors estrangers, Rodríguez ha considerat que és una mesura "curtterminista" i no resol la situació del sector.