La marca gastronòmica d’hamburgueses Deleito obre el seu cinquè local en un nou format, un restaurant-club. Per al nou establiment, el projecte gastronòmic, que lidera Alberto Gras de Masterchef 8, ha triat un dels espais més icònics de Barcelona, l'antic cinema Astoria, al número 193 del carrer París, de Barcelona. 

Per posar en marxa el Deleito Burger Club, Alberto Gras i els seus socis Rai Recoder i Gerard Moreno es recolzen amb el grup Costa Este -actual propietari de la sala-, que operarà durant l'horari post-sopar per oferir nits de música i ball. Així, l'establiment serà una fusió de gastronomia amb diversió.

El cofundador i director d’operacions de Deleito, Gerard Moreno, explica que "l’obertura al cinema Astoria és un avanç clau en la nostra estratègia d’expansió". Aquest nou establiment reforça la nostra presència a Catalunya i "marca l’inici d’un procés de creixement sostingut, amb la previsió d’obrir tres locals més abans d’acabar el 2024", amb la previsió d'arribar als 18 punts de venda fixos a finals de 2026. D'entrada, l'any vinent, intentaran fer el salt a Madrid. Amb l'expansió de la cadena prevista per aquest any, el grup aspira a duplicar els resultats de l'any passat, passant de 21,1 milions a 4 milions per al conjunt de 2024. 

Socios fundadores de Deleito

La cadena es va crear el 2021 amb l'obertura d'una pop-up a La Santa Market, el mercat d’estiu més concorregut de la Costa Brava. Un any després, l’empresa va aconseguir obrir el seu primer restaurant a Barcelona. Des de llavors, la companyia ha experimentat un creixement exponencial gràcies a l’obertura de tres nous locals (Llafranc, l’Hospitalet i Sant Cugat) i a l’impuls de la seva participació en grans esdeveniments com l’Offweek Festival o el Canet Rock. Per fer front al creixement, la companyia vol obrir una ronda de finançament. Des dels inicis, la start-up ha tancat una ronda de finançament per valor de 360.000 euros.

L'oferta gastronòmica del Deleito Burger Club s'ha adaptat per al nou espai. “Obrir al cinema Astoria és un somni per a nosaltres. Hem creat una proposta gourmet pensada exclusivament per a aquest espai, on cada creació busca sorprendre i oferir una experiència gastronòmica única", sosté Alberto Gras. El recorregut gastronòmic comença amb una selecció de 12 entrants, que inclou des de sofisticades croquetes de Wagyu de l’Empordà, Carpaccio de rubia gallega madurada i Chicarrón de Cadis fins a opcions veganes com el cebiche de bolets. Els comensals poden gaudir de vuit tipus d’hamburgueses gourmet, totes elaborades amb ingredients de qualitat i proximitat, servides en pa de brioix i acompanyades d’una ració de patates fregides.