La banca continua millorant les condicions dels seus comptes remunerats per captar clients. Aquesta vegada és el torn d'ING, que ha anunciat una pujada de l'interès que paga pel seu Compte Taronja de l'1% a l'1,25% TAE per als clients amb nòmina, encara que també ha millorat la remuneració per als clients que no tenen els seus ingressos domiciliats, aquí la pujada és del 0,70% al 0,85% TAE.
El canvi es produirà a partir de dijous vinent 1 de juny. Des de començament d'any, ING ha augmentat la remuneració del Compte Taronja en tres ocasions "per respondre a les necessitats dels seus clients i oferir-los alternatives amb la qual poder obtenir més rendibilitat dels seus estalvis", explica l'entitat en un comunicat.
Aquestes millores s'estan traduint en resultats, destaquen, ja que el volum de contractació del Compte Taronja d'ING s'ha incrementat un 178% en el qual portem de 2023, respecte al mateix període de l'any passat. És a dir, gairebé s'ha triplicat. Però aquest no és l'únic canvi que fa el banc taronja, que també anuncia que puja la remuneració dels seus dipòsits a 12 i 18 mesos de l'1,05% a l'1,30% TAE i de l'1,25% a l'1,50% TAE respectivament.
Tal com avancem en ON ECONOMIA, són diverses les entitats que estan fent millores en la seva oferta de dipòsits i comptes remunerats en els últims dies. Cajamar, Targobank i Caixa d'Enginyers acaben de pujar l'interès que paguen per l'estalvi dels seus clients a través de dipòsits a termini i ja ofereixen fins a un 3% TAE, apropant-se cada vegada més al preu dels diners, que se situen en el 3,75% després de les últimes pujades de tipus d'interès per part del Banc Central Europeu (BCE).
També aquesta setmana, Myinvestor ha debutat amb els seus primers dipòsits a termini, un a sis i un altre a dotze mesos, amb els quals ofereix un interès del 3%. Encara que són moltes les entitats a Espanya que han llançat algun dipòsit aquest exercici, l'oferta és molt més agressiva en comptes remunerats. Recentment, es va estrenar en aquest mercat N26, que paga un 2,26% TAE a l'any fins a un màxim de 50.000 euros.
En la batalla dels comptes remunerats, de fet, participen també els grans bancs del país, que de moment no han llançat cap dipòsit. Bankinter, CaixaBank, Ibercaja i Openbank ofereixen un 5% TAE, Sabadell, Unicaja, Abanca i EVO un 2%. Santander i BBVA, de moment, no ofereixen cap d'aquests productes.