Kellogg's ha reivindicat l'origen local dels seus cereals. La companyia agroalimentària ha assenyalat que el 72% d'ells es produeixen en la seva planta de Valls (Tarragona). En aquesta planta, que opera des de principis dels anys 80, s'elaboren productes com Choco Krispies, Special K o Corn Flakes de Kellogg's, la producció del qual supera els 200 milions de paquets, a l'any i es distribueixen a més de 20 països d'Europa i l'Orient Mitjà.
Així ho ha posat en relleu la companyia en una nota de premsa, on ha explicat també que es proveeix de cereals conreats a Espanya, com l'arròs que utilitza en els seus Choco Krispies, el qual prové d'arrossars al Delta de l'Ebre, a menys de 100 quilòmetres de la planta de Valls. Segons Kellogg's, tant el cultiu com la producció d'aquests cereals generen "centenars de llocs de treball directes i indirectes a Espanya".
La directora general de Kellogg's Iberia, Susana Entero, ha valorat "la dedicació de centenars de persones que cada dia posen el seu coneixement i afecte" als seus aliments. A més, ha subratllat que, en cuidar els cultius de cereal, els processos de cuinat i la qualitat i seguretat dels aliments, "estan cuidant l'esmorzar de milions de famílies cada matí".
Per promoure un abastament responsable, Kellogg's col·labora amb agricultors i tècnics a través del seu programa Origins, que fomenta l'agricultura sostenible en els aspectes econòmic, social i mediambiental. En aquest sentit, el productor d'arròs al Delta de l'Ebre i participant del programa des de fa una dècada, David Vila, ha assenyalat que gràcies a la col·laboració amb Kellogg's han aconseguit "augmentar la rendibilitat dels cultius, protegir la biodiversitat i reduir l'impacte mediambiental".