Manpower ha obert un procés de selecció per incorporar operaris de producció al sector alimentari a les localitats de Cornellà del Terri i Aiguaviva, a la província de Girona. Les posicions estan dirigides a candidats responsables, dinàmics i amb capacitat per treballar en equip, que desitgin desenvolupar-se professionalment en l'àmbit de la indústria alimentària. Entre les funcions principals es troben l'alimentació de màquines de producció, etiquetat, envasament de productes i manipulació de productes.

Com presentar-se

Per a les 50 vacants a Cornellà del Terri, es requereix una experiència mínima de 4 mesos en llocs de treball dinàmics, encara que poden no estar directament relacionats amb el sector. S'ofereix un contracte mensual renovable, amb una jornada laboral de 40 hores setmanals en torns rotatius de matí, tarda i nit, i un salari de 10,91 euros bruts per hora treballada. En el cas de les 50 posicions a Aiguaviva, se sol·licita una experiència mínima de 2 mesos en llocs dinàmics. S'ofereix un contracte per dies solts, amb jornades laborals de 4 a 12 hores diàries, en funció de la producció, en torns rotatius de matí, tarda i nit, i un salari de 10 euros bruts per hora treballada. Les persones que vulguin conèixer més sobre aquest i altres processos poden consultar els canals en xarxes socials, el web de Manpower i els següents enllaços: Cornellà del Terri i Aiguaviva.

Estratègia alimentària

El sistema alimentari català és un sector estratègic que engloba la producció primària, la transformació d'aquests productes a través de la indústria alimentària i, finalment, la seva comercialització, amb una producció anual de més de 68 mil milions d'euros, la qual cosa representa el 15% del total de l'economia catalana. El Govern de la Generalitat de Catalunya està impulsant l'Estratègia alimentària de Catalunya 2025-2028, una eina per impulsar un sistema alimentari basat en quatre eixos:

  • Sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular. Això significa garantir que es converteix en una eina de mitigació de l'emergència climàtica, i orientada a l'autoproveïment.
  • Propi i arrelat al territori, per ajudar l'arrelament de la població en zones rurals.
  • Just, equitatiu i cohesionat per a tots els agents de la cadena alimentària.
  • Saludable i de confiança per ajudar la població a mantenir hàbits saludables.