Resultats Eleccions Catalunya | DIRECTE
Qui va guanyant | DIRECTE
Pactòmetre
Resultats municipis
Resultats Barcelona
Sondeig El Nacional
Participació eleccions
Temps Catalunya
Preu llum avui
Biografia Puigdemont
Resultats províncies
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
Els aliments que van més bé per cuidar la pell de cara a l'estiu
Oriol Foix
Recomanacions
Fes un assortiment de pintxos perfectes amb aquestes propostes al més pur estil basc
Oriol Foix
Restaurants
La petita taverna que celebra 10 anys al Poble-sec amb uns plats molt ben parits
Jordi Tubella
Opinió
Llegir és menjar i escriure és cuinar: el menú degustació més bo i literari del país
Ada Parellada
Recomanacions
Menú setmanal per a la feina: 5 plats boníssims que no coneixes i t'encantaran
Jordi Tubella
Actualitat
Aquests són els 7 additius alimentaris que augmenten el risc de diabetis
Jordi Prió
Opinió
El restaurant de Palamós que està agitant la Costa Brava gràcies a la seva cuina més íntima
Víctor Antich
Al Mercat
Un melós carpaccio de peus de porc que es desfà a la boca a toc d'ingredients alegres
Diego Alías
Actualitat
El truc científic per conservar les nectarines i els préssecs durant molt més temps
Jordi Prió
Recomanacions
3 receptes amb pollastre molt senzilles de fer per sortir del pas
Jordi Tubella
Galetes de Nutella
Noria Bakery
Tapes
Tapa de pop amb patata i allioli de julivert
Albert Vilas
Carns
Botifarra esparracada amb rossinyols i fesolets de Santa Pau
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos