Eleccions Catalunya | DIRETCE
Turull
Pere Aragonès
Embassaments Catalunya avui
Puigdemont
Llibres més venuts Sant Jordi 2024
Ada Parellada
Temps Catalunya
Biografia Puigdemont
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
Els 3 aliments més picants del món segons l'escala Soville: t'atreviries a menjar-los?
Jordi Prió
Actualitat
Per què mai no et queden les postres com en la foto: els 4 errors bàsics
Jordi Prió
Opinió
El hardware rural que marca la tradició a Catalunya (i les butxaques dels pagesos)
Albert Villaró / Montse Ferrer
Restaurants
Una obertura a Sants-Montjuïc: el restaurant fresc i genuí que apassionarà Barcelona
Marta Garreta
Actualitat
L'ofici formatger que cau en l'oblit: quin és i per què és important?
Xevi Miró
Restaurants
Una promesa de felicitat en forma de pizza al barri de Gràcia
Rosa Molinero Trias
Actualitat
3 receptes delicioses amb panses per donar un gir dolç als teus menús sense sucres afegits
Oriol Foix
Restaurants
El restaurant de Barcelona amb ànima francesa que ofereix un menú singular al cor de la ciutat
Oriol Foix
Actualitat
Com aprofitar un formatge sec? Els consells de l'Ada Parellada per treure'n el màxim gust
Ada Parellada
Actualitat
Aquests són els restaurants de Barcelona que tanquen més tard perquè puguis aprofitar al màxim el sopar
Oriol Foix
Carns
Pebrots vermells farcits de carn
Albert Vilas
Carns
Pèsols amb mandonguilles
Albert Vilas
'Cupcakes' de plàtan i xocolata
Noria Bakery
Receptes
Ingredients
Vídeos