Eleccions Catalunya | DIRECTE
Paul Auster
Victoria prego
Junqueras
Jordi Basté
Supermercats oberts 1 maig
Manifestacions 1 de maig
Temps Catalunya
Biografia Puigdemont
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
Per què mai no et queden les postres com en la foto: els 4 errors bàsics
Jordi Prió
Kilòmetre 0
Un esmorzar de forquilla de mà de mestre a aquest restaurant de més de 30 anys al Segrià
Esmorzarsdeforquilla.cat
Actualitat
Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què
Jordi Tubella
Opinió
La mítica bodega de Sants que enorgulleix el barri amb la seva hospitalitat i les seves tapes
Víctor Antich
Actualitat
En què es diferencien un plàtan i una banana?
Oriol Foix
Actualitat
La nova moda gastronòmica que ja ha arribat a Catalunya: adeu-siau als brunch?
Jordi Prió
Opinió
El hardware rural que marca la tradició a Catalunya (i les butxaques dels pagesos)
Albert Villaró / Montse Ferrer
Restaurants
Una obertura a Sants-Montjuïc: el restaurant fresc i genuí que apassionarà Barcelona
Marta Garreta
Actualitat
Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona
Oriol Foix
Actualitat
L'ofici formatger que cau en l'oblit: quin és i per què és important?
Xevi Miró
Amanides
Amanida de mar
Albert Vilas
Fideus
Fideus a la cassola tradicionals
Albert Vilas
Postres i dolços
Com torrar ametlla laminada
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos