L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, torna a estar en el centre de la polèmica. Aquest cop ha estat arran d'un vídeo que s'ha fet viral a Tiktok on apareix Ada Colau juntament amb l'influencer Rustem Iqbal, el pakistanès de moda de les xarxes socials, i amo del supermercat Pim Pam, del carrer Girona. En el vídeo Colau simula que és una compradora del súper i en el moment de pagar, amb un paquet d'arròs i unes infusions a la mà, provoca la sorpresa de Rustem.
📆 Calendari de les Eleccions Municipals 2023 a Catalunya: quan són, dates clau i candidats
Ada Colau felicita el Ramadà en un TikTok viral
"Em cobres?", pregunta Colau al dependent fent veure que passa per caixa, és aquí quan el tiktoker la reconeix i li demana que saludi a tots els musulmans. "Demà acaba el Ramadà i tenim festa demà passat". Tot seguit, la candidata de Barcelona en Comú a les pròximes eleccions municipals afegeix "feliç Ramadà a tots els veïns musulmans de Barcelona. Que tingueu una feliç festa".
El vídeo ja acumula gairebé 1 milió de reproduccions i per als compradors és habitual veure aquesta mena de vídeos en el compte de Tiktok de l'influencer. Segons ha explicat Rustem a El País, el passat 15 de març va rebre un missatge de l'equip de l'alcaldessa on li proposaven fer un vídeo amb ella. "No vaig dubtar ni un segon. Clar que vull fer un vídeo amb l'alcaldessa, em va fer moltíssima il·lusió", va afirmar.
Posteriorment, Colau també va publicar un vídeo en el seu compte de Tiktok on entrevistava l'influencer per conèixer una mica més de la seva vida en la capital catalana. En un breu clip d'un minut, l'alcaldessa s'interessa per la seva vida i li pregunta com va arribar a Barcelona. En Rustem explica que va venir del Pakistan fent un viatge llarg en què primer va anar a Dubai, d'allà a Etiòpia i després a Togo. A partir d'aquest país de l'Àfrica Occidental va iniciar un viatge a través del desert en bus, camell i burro fins a arribar a Tànger, des d'on assegura que va travessar a Ceuta dins d'un tanc de gasolina. Allà va estar en un camp de refugiats fins que li van permetre anar a viure a Barcelona, on es va instal·lar al barri de Gràcia. "La meva vida ha millorat moltíssim des que estic aquí", conclou el Rustem.