Tres hores al Vinseum (sense Eugeni d'Ors)
Divendres, 15 de novembre de 2024 - 05:30
Del Pla del Penedès, collita del 1988. Vaig estudiar Filologia Catalana a la UAB, soc escriptor i fa anys que em dedico al món de la creativitat audiovisual. Actualment, soc el director creatiu de Frame CreativeMedia, productora amb la qual he creat, escrit i dirigit diversos documentals, campanyes publicitàries i projectes televisius diversos. He publicat les novel·les Abans de la boira (Andana, 2017) i L'aire de les coses (Ara Llibres, 2024), i des del 2020 soc articulista a ElNacional.cat.
Més
A Leucata, a la frontera entre la Catalunya del Nord i Occitània, hi ha el cultiu d'ostreïcultura més gran del sud d'Europa.
Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30
Torres Brandy i la xef Martina Puigvert del biestrellat restaurant Les Cols exploren l’art del maridatge
Dissabte, 6 de juliol de 2024 - 05:30
Poden les 'cassoletes' catapultar la cuina catalana al món? Al cor de Girona hi ha un local ple de guiris que ho demostra
Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30
El gelat de tres gustos, conegut popularment com 'corte', mai no és el més suculent dels gelats, però sí el més estimat
Diumenge, 2 de juny de 2024 - 05:30
El periodista Albert Molins ha publicat 'Comer sin pedir permiso', el millor llibre gastronòmic per aquest Sant Jordi
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Durant dècades, un producte fet a Reus va ser el vi de missa oficial que el Papa de Roma bevia a les misses del Vaticà
Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30
El concepte 'barbacoa' va guanyant terreny al terme per definir la tradicional graellada de carn amb amics: la 'costellada'
Diumenge, 24 de març de 2024 - 05:30